Po Terezce je tady chat se Štěpánem Stránským

28.04.2009 22:53

Kuba

https://img.osobnosti.cz/foto/stepan-benoni/N206682-a5723.jpg

I v tomoto týdnu na vás tvůrci internetových stránek ulice.nova.cz nezapomněli a připravili pro vás další online chat s hvězdou Ulice. Minulý týden to byla Tereza Jordánová co odpovídala na vaše otázky online a zítra to bude její bývalý přítel Štěpán Stránský, který se na pár dní vrátil z Francie, Štěpána hraje herec Štěpán Benoni a v této sezóně se na vás u chatu těší již po druhé.

Byl to krásný pár Tereza + Štěpán, neměli žádné problémy, na našem webu jste tento pár zvolili jako nejzamilovanější pár. Ale jejich vztah skončil, Tereza začala chodit s Márou a vše se změnilo. Ovšem po autonehodě, kterou měla Tereza před rokem se s Márou rozešla. Po nějakém čase se opět sbližovala se Štěpánem, až s ním začala opět chodit, to se ale změnilo o Vánocích, kdy měl Štěpán odjet na stáž do Francie. S Terezkou se tak rozešli a Štěpán odjížděl do Francie bez přítelkyně a ještě k tomu bez nejlepšího kamaráda, se kterým se před odjezdem pohádal a popral, vše zavinily peníze. Nyní je všechno jinak, Štěpán se na čas vrátil do Prahy s tím, že se chce usmířit s Benem a dát se opět dohromady s Terezkou. To první mu vyšlo, jen pokud si Ben dnes neotevře obálku, která je Benovi adresována. Ovšem to druhé mu nevyšlo, Terezka už do vztahu se Štěpánem jít nechce a tak zůstali jen kamarádi.

Jak to Štěpán vidí dál? Co bude dělat, až se vrátí za pár měsíců opět z Francie, bude o Terezku bojovat? A jak dopadne jeho přátelství s Benem? Na tyto otázky se můžete ptát již zítra, tj. ve středu 29. dubna 2009 od 11:30. Štěpán Stránský se vám pokusí odpovědět na vše co vás bude zajímat. Ale otázky můžete pokládat i na samotného herce Štěpána Benoni, třeba vám prozradí něco o svém osobním životě. Tak se určitě ptejte buď hned teď a to když kliknete zde nebo otázky pokládejte přímo až zítra a to online.

Z důvodu nemoci herce byl online chat zrušen. Brzy bude náhradní termín, o kterém se včas dozvíte z oficiálních stránek seriálu Ulice ulie.nova.cz. O chatu vás budeme informovat také na našem webu. Štěpán Benoni se všem moc omlouvá.
„Ahoj, lidi, moc se vám omlouvám, že s vámi dnes nepokecám. Je mi zle jak psovi, tak bysme si to moc neužili. V Mexiku jsem naštěstí nebyl, takže to snad brzo přejde a co nejdřív dám vědět náhradní termín," omlouvá se představitel Štěpána Stránského Štěpán Benoni všem, kteří si s ním dnes chtěli zachatovat.

Byl zveřejněn náhradní termín online chatu. Herec Štěpán Benoni se na vás těší v úterý 5. května. Věříme, že Štěpán už bude zcela zdraví a k chatu se dostavíme, bude se na vás těšit od 15:30. Otázky už samozřejmě můžete pokládat teď.

Zpět