Popovídejte si s Jakubem Farským

15.09.2008 23:20

Kuba

Kdy? No třeba hned zítra a to prostřednictvím online chatu, který jako vždy probíhá na oficiálních stránkách seriálu Ulice ulice.nova.cz. Pokud tedy máte chuť a čas a náladu bavit se s Jakubem Farským tak můžete přijít zítra na chat. Jakub Farský alias herec Richard Zevel bude online od 14 hodin.

Jakub Farský se poprvé v Ulici objevil loni to ještě jako Kuba Eliot. Navštěvoval ve fitku svého kamaráda Hynka, až nakonec Olda zjistil, že Kuba je syn Tamary, vrtalo mu to hlavnou a po nějakém čase vyšlo na jevo, že Kuba je i Oldův syn. Začal kolotoč nazvaný jednoduše Jakub Eliot, Olda to musel nějak říct rodině, pak také Kubu představit, to bylo hodně těžké hlavně u Jitky. Ta po čase začala na Kubu také žárlit, dopadlo to tak, že Jitka si našla milence a před prázdninami s ním odešla z domova. Můžete za to Jakub? Bere za to nějakou vinu? To vám možná Kuba sám řekne.

Jakuba hraje herec Richard Zevel, není moc známý, v podstatě ho proslavil až seriál Ulice. Jak se cítí mezi takovými hvězdami jako je Ondra Pavelka, Makéra Hrubešová, Tereza Brodská....? Co na jeho slávu spolužáci? Slyší na jméno Jakub nebo Richard? Ptejte se na co chcete, Kuba se vám bude snažit odpovědět na co nejvíce otázek. Tak nezapomeňte, online chat s Jakubem Farský (Richardem Zevelem) začíná zítra, tj. v úterý 16. září 2008 ve 14 hodin. své otázku mu můžete posílat již nyní a to díky formuláři, který najdete zde.

Zpět