Popovídejte si se Zuzanou Hrubou online

20.01.2009 23:07

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/sarka-ullrichova/N160714-ac372.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Již zítra proběhne další online chat v tomto roce. Těšit se můžete na herečku Šárku Ullrichovou, která v Ulici skvěle hraje Zuzanu Hrubou. Stejně jako postava Zuzany tak i samotná herečka se dostala k drogám a těžko se od nich distancovala, ovšem i jako herečka, tak i Zuzana svou závislost překonala. Zítra si s ní budete moci popovídat o všem.

Řekneme si něco o postavě Zuzany Hrubé. V životě to měla těžké, zamilovala se do Bedřicha, měla s ním dítě. On však kvůli ní byl ve vězení, když po několika letech vrátil, tak Zuzanu našel. Vrátili se k sobě, ale Zuzana dál byla závislá na drogách, Bedřich se zamiloval do Aničky a Zuzaninýho syna Františka dostali po dlouhých tahanicich do své péče. Zuzana se šla léčit a vyléčila se, dál se mohla scházet se svým synem a nyní dostala novou práci, u Stárka v pekařství. Sama se znovu zamilovala, nyní žije s Hrihorijem, ale má strach. Kvůli své nemoci HIV. Žije spokojeným životem, Stárek ji dokonce nabídl pracovat v pekařství natrvalo, tím by přišla ale o možnost kdykoliv odejít. Jak si to všechno rozmyslí? Co ji nyní čeká v Ulici? Jak se dostávala z drog jako Zuzana i jako Šárka? Ptejte se ji opravdu na co jen chcete, Šárka se bude snažit odpovědět na co nejvíce otázek.

Pokud máte zájem o chuť popovídat si s herečkou Šárkou Ullrichovou, přijďte zítra (tj. 21.ledna 2009) na oficiální web Ulice ulice.nova.cz, kde bude s herečkou od 14 hodin probíhat online chat. Své otázky již můžete nyní a to prostřednictvím formuláře.

Zpět