Poprvé se na chatu objeví Gábina Pumrová

06.11.2008 23:15

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/aneta-krejcikova/N242995-335b3.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Nenechte si ujít zítřejší online chat s hvězdou Ulice, tentokrát se na vás již moc těší Aneta Krejčíková, kterou znáte z Ulice jako Gábinu Pumrovou. Více o ní i o chatu již v tomto dnešním  článku.

Kdo je vlastně Gábina Pumrová? V Ulici se v podstatě objevuje od začátku, je totiž spolužačkou Matěje a Terezy. Z počátku se v seriálu objevovala pouze vyjímečně, až později dostala větší roli, v Ulici se objevil i její seriálový otec Radek Mastný, od této doby získala větší roli a v Ulici se objevovala více a více. Před pár dny se zamilovala do Matěje Jordána, nejdříve s ním anonymně chatovala na chatu, až to skončilo prvním políbením. Tento týden si připadá jako odstrčená, všichni ji ignorují, ovšem neví, že to je kvůli jejich osmnáctých narozenin. Oslava se chystá přímo u Jordánu a vy můžete sledovat již dnes večer jak tato oslava dopadne.

A hned zítra odpoledne můžete navštívit web ulice.nova.cz, kde bude probíhat od 13:30 onlinec chat s Gábinou Pumrovou (Anetou Krejčíkovou). Ptejte se ji na co chcete, od seriálu, přes dnešní oslavu, kolem jejího vztahu s Matějem až po soukromý a pracovní život herečky. Ptát se můžete třeba hned a to pomocí formuláře, který najdete zde. Nebo přijďte rovnou zítra odpoledne na chat.

Zpět