Poslední chat před prázdninami... s Gábinou

24.06.2009 22:40

Kuba

Obrázek “https://www.xfilms.cz/image/clanek/Aneta_Krejcikova_Trapasy_Haraseni_02_sm.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pomalu a jistě se blížíme ke konci čtvrté sezóny seriálu Ulice. Během celé čtvrté sezóny pro vás tvůrci webových stránek ulice.nova.cz připravili skoro 50 online chatů, z toho dva byly speciální - s producentem seriálu, ostatní byly s hvězdami Ulice, někteří herci se na chatu během sezóny objevili dokonce dvakrát. Daný herec byl na chatu vždy, když se o něm hodně v Ulici mluvilo, poslední online chat čtvrté sezóny bude s Gábinou Pumrovou.

Gábina Pumrová hraje v seriálu Ulice od samého začátku, ale mnohem větší prostor získala až ve čtvrté sezóně a stala se tak jednou z hlavních postav. Dříve byla Gábina prostě jen spolužačka Matěje a Terezy, v této sezóny tvůrci Ulice Gábině přidali i partnera a to ne jednoho. Nejdříve si Gábina začala vztah s jednou hlavních postav Ulice a to s Matějem Jordánem, ale oba za nedlouho zjistili, že by to mezi nimi neklapalo. Gábina si našla, ale někoho jiného, jde opravdu přes skály a "nabrnkla" si přímo tělocvikáře a to Hynka Urbana, se kterým měla poměrně dlouho vztah, byla do něj zamilovaná, ale Hynek do Gábiny ne. Sám věděl, že vztah se studentkou není nic pro něj a tak se ještě za včas s ní rozešel, ale byl ten čas pravý? Gábina totiž včera zjsila, že je těhotná a to právě s Hynkem. Ten ji nejdříve nevěřil a pak jinapsal smsku ať to dítě dá pryč. Gábina je rozhodnutá, že ho pryč dá, potřebuje ještě peníze. Ovšem rozhodne se takhle nakonec?

Sledujte poslední dva díly Ulice dnes a zítra a uvidíte více. Po skončení zítřejšího posledního dílu čtvrté sezóny se ještě s Ulicí nerozlučte a navštivte hned v 19:30 oficiální web Ulice ulice.nova.cz, kde bude přesně od půl osmé probíhat online chat s herečkou Anetou Krejčíkovou, která v Ulici stvárňuje Gábinu Pumrovou. Takže nezapomeňte již zítra, tj. ve čtvrtek 25. června 2009 od 19:30, ptát se můžete již teď a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde.

Zpět