Potvrzené! Od pondělí nás čekají červnové díly Ulice

13.08.2010 13:47

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Aug2010//659369.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Tiskové oddělení TV Nova dnes potvrdilo tajemství, které se skrývalo v TV programu od 16. srpna, kdy se v programu poprvé objevila Ulice. Spousta lidí se začalo ptát, o jakou Ulici vlastně půjde, budeou to speciální díly nebo už snad začíná šestá sezóna Ulice, ani jedno ani druhé. Již teď je jasné, že nás od pondělí čekají reprízy epizod, které se vysílala posledních 14 dnů v červnu. Čeká nás tak celkem deset epizod (respektive dvacet, protože denně se vysílají dvě epizody).

Zprávu potvrdila koordinátorka PR a tiskových aktivit projektů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice Eva Měšťáková "Poslední díly páté sezony nejoblíbenějšího denního nekonečného seriálu Ulice, které TV Nova v červnu odvysílala, si diváci mohou připomenout již příští týden. Oživí si tak události, které obyvatele Ulice před prázdninami potkaly. Na nové premiérové díly šesté sezóny Ulice se její fanoušci mohou těšit od pondělí 30. srpna v tradičním čase 18:30 každého všedního dne," prozradila Měšťáková.

Dle mého názoru je důvod opakování těchto dílů jasný. Každé léto totiž měla Ulice prázdniny, letos poprvé tomu tak nebylo, i když se premiérové díly Ulice nevysílali. Nova Cinema totiž vysílala reprízy první sezóny Ulice a k tomu oficiální web Ulice ulice.nova.cz denně přidával na web speciální letní díly Léto s Ulicí. Takže velcí fanoušci seriálu měli o prázdninách Ulice až až, možná až tak, že se jim to pomalu už pletlo. Proto TV Nova rozhodla, že bude reprízovat poslední díly Ulice, abychom si připomněli, čím vlastně Ulice skončila.

Patříte i vy mezi diváky, kteří sledují Ulici i na webu či na Nova Cinema? Nebo jste už prostě nedočkaví a potřebujete denně v 18:30 sedět u televize a sledovat Ulici? Tak si určitě v pondělí 16.8. nenechte ujít v tradičním čase TV Nova, od tohoto dne až do pátku 27.8. můžete sledovat reprízy seriálu Ulice, obsahy epizod na tyto díly si můžete přečíst v sekci Aktuální díly.

Zpět