Povídejte si na chatu s Richardem Zajíčkem

06.01.2010 19:09

Kuba>

https://media.super.cz/895/58957-600x450-n3hwv.jpg

Příchodem nového roku se vrací na oficiální web Ulice ulice.nova.cz také velmi oblíbené online chaty. Jen připomínám, že poslední online chat před Vánocy, tedy v roce 2009 byl s herečkou Anetou Krejčíkovou (Gábina Pumrová), další online chat tvůrci webových stránek ulice.nova.cz naplánovali společně s hercem Tomášem Valíkem, který usedne ke klávesnici, aby si s vámi mohl popovídat o všech důležitých věcech především z Ulice. Na chat se můžete těšit už zítra.

Tomáš Valík už několik let hraje v Ulici Richarda Zajíčka, původně zaměstnance Království hraček, ale po skončení této firmy se s hračkami rozloučil a přesídlil na pečivo, nyní tedy pracuje ve Stárkově pekařství. Postava Richarda Zajíčka se v poslední době velmi rozvinula a to především díky Simoně, se kterou měl hodně společného na konci starého roku. Nejdříve se totiž snažil trochu se sblížit se Simonou, tak pro ni vymyslel internetovou seznamku, do které se i on sám přihlásil jako ing. Králík, aby mohl se Simčou chatovat, tyto rozhovory se pohnuli o velký kus dopředu a sjednali si spolu doopravdické rande. To moc nevyšlo, Simona si myslela, že šlo o rande, ale Zajíček chtěl se Simčou trávit pouze Vánoce, to také vyšlo a společně oslavili Štědrý den, před kterým ještě, ale musel Richard sehrát zajímavou roli, zahrál si totiž na Pepana, kterého musel předstírat před Simoninými rodiči.

Později spolu se Simčou oslavili i Silvestra. Pokud se chcete na jakékoliv téma zeptat přímo Richarda Zajíčka, tedy jeho hereckého představitele Tomáše Valíka, tak této možnosti můžete využít už zítra, tj. ve čtvrtek 7. ledna 2010, kdy Tomáš Valík usedne k počítači přesně v 15 hodin, to je čas akorát tak na odpolední kávičku, kterou si můžete udělat a ptát se na co jen chcete. To můžete udělat třeba hned a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde.

Zpět