Pozor! Seriál Ulice zůstává na obrazovkách Novy i přes léto

17.06.2010 14:40

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Nov2008//439286.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Mohlo by se zdát, že od Ulice budeme mít o prázdninách klid, ovšem letos se tak nestane. A tak ti největší fanoušci Ulice můžou i nadále sledovat svůj oblíbený seriál. TV Nova totiž ve svém letním programu seriálu Ulice nechává, ovšem aby nedošlo k omylu, Ulice nebude pokračovat na hlavní Nově, ovšem na jejím druhém programu Nova Cinema, kde se od jara Ulice vysílá pravidelně vždy od pondělí do čtvrtka kolem 16:55 hodin, stejně tak tomu bude i přes léto.

A pro koho je tedy tato "Ulice" určená? Pro ty největší fandy, kteří bez Ulice prostě nevydrží a sledování na internetu pro ně není. No a samozřejmě také pro fanoušky, kteří Ulice začali sledovat až později a první díly jim vůbec nic neříkají. Nova Cinema totiž vysílá ty nejstarší díly, které se vysílala před pěti lety, tedy v roce 2005, například zrovna dnes můžete sledovat 63. díl Ulice a to od 16:55 hodin. Premiérově pak můžete sledovat večer v 18:30 na Nově již díl s číslem 1 807 a 1808.

Seriál Ulice končí na TV Nova již v pátek 25.6. 2010 a pak stále pokračuje na Nova Ciname, vyjímkou budou akorát státní svátky, které letos vychází na pondělí a na úterý, jedná se o státní svátky ve dnech 5. a 6. července. Pak můžete i nadále svůj oblíbený seriál sledovat vždy od pondělí do čtvrtka. A pokud by vám nestačila ani Nova Cinema, tak je tu ještě archiv TV Nova na webu nova.cz, kde si můžete přehrát libovolný díl Ulice.

Zpět