Pozor! Velká soutěž s Ulicí je tu!

28.07.2008 19:48

Kuba

 

Velká letní soutěž s Ulicí o účast na natáčení a další atraktivní ceny právě odstartovala!

Na internetových stránkách Ulice můžete až do konce září soutěžit o účast na natáčení vašeho oblíbeného seriálu i o další zajímavé ceny. Lákají vás výhry? Chcete se zúčastnit? Pak vás určitě bude zajímat, jak na to!

Jak soutěžit
Vyfoťte se s oblíbeným hercem ze seriálu Ulice a fotografii nám pošlete do konce září prostřednictvím formuláře na našem webu. Odkaz na něj najdete na titulní stránce. Je čas dovolených a hereckých prázdnin, a tak můžete svého oblíbence potkat na naprosto nečekaném místě. Využijte toho a vyfoťte se s ním! Kreativitě se samozřejmě meze nekladou! Čím originálnější fotku nám zašlete, tím větší máte šanci na vytouženou exkurzi do ateliérů, setkání s protagonisty Ulice a třeba i na malou roličku v seriálu.

Dívejte se kolem sebe a foťte!
Užíváte si léto u moře? Třeba se právě kousek od vás opaluje někdo z Ulice! Čekáte na letišti na odbavení? Mějte fotoaparát v pohotovosti - jeden nikdy neví, na koho můžete v hale narazit! Vyšli jste si na houby? Nečekaná setkání můžou proběhnout i v lese! Mějte oči otevřené, ať svou příležitost nepropásnete!
Přesná pravidla soutěže najdete zde.

CELÝ ČLÁNEK BYL KVŮLI NEDOSTATKU ČASU ADMINA PŘEVZAT Z OFICIÁLNÍHO WEBU ULICE ulice.nova.cz KDE CELÁ VELKÁ SOUTĚŽ PROBÍHÁ!! DĚKUJI ZA POCHOPENÍ

Zpět