Prázdninové pexeso + prázdniny na webu + postava týdne

03.07.2009 16:39

Kuba

Již od středy 1. července běží na našem webu nová soutěž Prázdninové pexeso a již po třech dnech spuštění můžu říct, že soutěž je opravdu úspěšná a baví vás. Chodí mi spoustu emailů s kódy, které hledáte na celém webu i v diskuzi se zmiňujete o tom, jak se vám soutěž líbí. Já si nebude přihřivat polívčičku jen pro sebe, velkou část na tom, že tato soutěž běží má členka fanclubu myška, která mi tento návrh na soutěž dala. Trochu upravila moji vymyšlenou soutěž Hledej vajíčka a já jsem prázdninovou soutěž jen upravil a zrealizoval. Myslím, že i myšce teda náleží velké díky za tuto skvělou soutěž.

Všechny pravidla najdete přímo v sekci Prázdninové pexeso, ale jen ve zkratce připomenu o co v soutěži jde. Úkolem je najít co nejvíce části pexesa (postavy + nějaké předměty), pak už jen správně části pexesa poskládat a kódy mi poslat. Fanclubáci pak můžou vyhrát spoustu bodů a ostatní budou zařazeni do slosování o velké ceny, do slosování půjdou samozřejmě i fanclubáci. Ceny jsou opravdu zajímavé.

Prázdniny na webu:
Jaké budou prázdniny na webu si můžete přečíst v předešlém článku o zábavném létu na webu. Samozřejmě hlavním části celého léta je speciální letní web plné zábavy a také Prázdninové pexeso, ale co bude na tomto, tedy na hlavním webu. Celé léto se můžete těšit na zajímavé články v sekci Novinky, hodně budu aktualizovat fotogalerii, kde se budete moci podívat na fotky z některých dílů Ulice a pozor! Fotky budou vzpomínkové, takže se pomocí fotek vrátíme třeba až do první sezóny Ulice. Na webu také stále funguje Ulice a film, Z tisku, Puzzle, Hledej rozdíly či Návštěvnost. Je toho opravdu hodně.

Některé rubriky mají, ale na webu prázdniny a to celá sekce Aktuální díly včetně Rekapitulace, Příští týden uvidíte i Archivu. Sekce Aktuální díly se znovu rozjede asi v polovině srpna. Příští týden pak poslední srpnový víkend, Rekapitulace se rozjede 31.8. 2009 a Archiv v září. Celé léto také nebude fungovat informativní sekce Online chaty, protože herci mají prázdniny, tak i na oficiálním webu Ulice nebudou online chaty s herci. Ostatní funguje tak jak má.

Postava týdne:
Možná jste si dnes večer mohli všimnout, že na hlavní stránce přibyla nová postava týdne a nová anketa o dění v Ulici. Ptáte se jak je to možné? Tyto podrubriky budou fungovat i přes léto. Aktuální anketa bude vždy o nějakém tématu, které vás bavilo ve čtvrté sezóně, ale nedořešilo se, jako třeba teď těhotenství Gábiny. Na podobné téma budou ankety přes celé léto a co postava týdne? Jak vůbec zjišťuju novou postavu týdne když běží Ulice? Možná to někteří nevíte. Postavu, která bude mít fotku celý týden na webu nevymýšlím já, ani vy, prostě nikdo. Postavou týdne se u ná stává ta postava, která se vždy v pátečním díle objeví v záběru hned jako první, tedy hned po znělce a ukázkách z minulého dílu. Přes léto, zde budou postavy vzpomínkové, budu vybírat postavy z archivu, tak například tento týden je postavou týdne Bára Jordánová, která se objevila hned v prvním díle první sezóny v prvním záběru po znělce. Příští týden bude zase třeba postavou někdo např. z desátého dílu, ze stého dílu atd. Prostě vždy díl, který mě napadne, tak na něj mrknu a podívám se kdo bude postavou. Užívejte naplno léta.

Zpět