Přečtěte si: Online chat s Oldou Farským a Matějem Jordánem

07.05.2010 16:07

Kuba>

Obrázek “https://web.nova.cz/Nova/data/299874/__extra_6110-Olda-s.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby. Obrázek “https://web.nova.cz/Nova/data/299892/__extra_6134-matej-s.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Z mého nedostatku času jste již určitě zaznamenali některá omezení na našem webu. Jedno z těchto omezení jsou také články, ve kterých jsem vás vždy upozornil na nejbližší online chat s hvězdou seriálu Ulice, které vždy asi tak po týdnu probíhají na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz. Spousta z vás tento web navštěvuje, takže vám chat neunikne a když si vzpomenu, tak na cha upozorním aspoň formou naší diskuze. Takže věřím, že vám žádný online chat neunikl, pokud ano, tak nevadí, můžete si aspoň přečíst, co herci odpovídali.

Minulý týden ve středu, přesněji to bylo 28. dubna 2010 probíhal online chat s hercem Ondřejem Pavelkou, který v Ulici již pět let hraje Oldu Farského. Ten si již několikrát v Ulici prošel svým. Nikdy to neměl moc jednoduché, po dlouhém váhání se rozhodl, že jednu věci ze svého života smaže a to podnik Coolnu, kde byl společníkem. Svůj podíl tedy prodal Márovi a může se v klidu věnovat jiným aktivitám. Přečtěte si celý přepis online chatu s Oldou Farským, celý záznam najdete zde.

Myslím si, že vám neunikl ani další online chat, který byl tento týden. Tento chat byl s Matějem Jordánem, respektive s hercem Jakubem Štáfkem. Tento chat patřil opět k vydařeným a občas se tedy stane, že takový chat je tak úspěšný, že se musí opakovat a to z toho důvodu, že přijde obrovské množství otázek, které se nedá stihnout odpovědět v jeden termín. Proto chat s Matějem probíhal poprvé v úterý 4. května 2010 večer a druhá část chatu skončila teprve před chvíli, s Matějem jste si tedy mohli vše dopovědět dnes, tj. v pátek 7. května 2010. Celý záznam najdete zde.

Zpět