Přijďte na online chat s Bárou Jordánovou

16.06.2010 15:08

Kuba>

https://www.dama.cz/kultura/hvezdy/brodska_tereza2.jpg

V poslední době jsem vám na web nedával upozornění o blížící se online chat s hvězdou Ulice, jak všichni víte, bylo to kvůli mé maturitě, měl jsem na web málo času. Teď už je všechno jinak a tak vám jako vždy můžu dát avízo o nejbližším online chatu, ten je připraven již na zítřejší odpoledne, takže pokud máte čas a hlavně chuť, tak určitě přijďte na oficiální web Ulice ulice.nova.cz, kde s vámi bude chatovat herečka Tereza Brodská alias seriálová Bára Jordánová.

Báru Jordánovou můžete znát z Ulice od samého začátku, objevovala se již v prvním díle a tak to je až do dnes. V prvních sezónách dokonce byla jednou z hlavních postav, tento rok se trochu vzdálila a věnovala se jiným projektům, to se ovšem mění a Bára Jordánová se v Ulici objevuje častěji a častěji, od září dokonce bude patřit opět mezi hlavní postavy. Mohlo by se zdát, že rodina Jordánových už nemá co nabídnout. To je možné, možná tak přemýšleli i scénáristé a proto Báře "nasadili" novou rodinu. Bára se totiž v Brně zamilovala do Ondřeje a ten má dvě "povedé" dcery - Míšu a Janu a všichni společně se nyní stěhují k Báře do bytu, kde budou žít všichni pohromadě včetně Terezy. Takže veselo opět bude a od září se můžeme těšit na nové příběhy této "míchané" staronové rodiny.

Herečka Tereza Brodská se v poslední době zapojila do jednoho velkého charitativního projektu a to do projektu Avon pochod proti rakovině prsu, i na toto téma si můžete s herečkou zítra popovídat na chatu, ovšem hlavní téma bude samozřejmě jak jinak seriál Ulice a přesněji její nová rodinka. Tak pokud máte čas, tak přijďte zítra, tj. ve čtvrtek 17.6. 2010 od 15:30 hodin na oficiální web Ulice ulice.nova.cz, kde bude chat probíhat. Otázky můžete jako vždy pokádat již teď a to prostřednictvím fomuláře, který najdete také zde.

Zpět