Přijďte už zítra na online chat s Lenkou Drápalovou

19.11.2009 18:37

Kuba>

https://img.blesk.cz/img/1/gallery/236262_michaela-badinkova.jpg

Před sebou máme další online chat s hvězdou Ulice. Minulý týden byl online chat s herečkou Lucií Pernetovou (Hanka Petříková), kvůli mému nedostatku času jsem vás nemohl o tomto chatu informovat, ale věřím, že vám neunikl, reklama na chaty jsou na oficiálním webu Ulice, kde tyto chaty probíhají hodně velká. Stejnou reklamu má nyní i herečka Michaela Badinková, která v Ulici již pátým rokem stvárňuje postavu učitelky, nyní ředitelky Lenky Drápalové.

Ti, kteří nesledují seriál Ulice od samého začátku, tak možná neznají minulost Lenky Drápalové. Ta se totiž v Ulici objevuje úplně od samého začátku a na začátku patřila mezi hlavní postavy seriálu, to samozřejmě patří i nyní. Lenka Drápalová má v seriálu jedno prvenství, byla to totiž vůbec první postava, která se v seriálu objevila. Scénáristé se s postavou Lenky vůbec nepárali, do Prahy přijela z jednoho důvodu. Utíkala před minulostí jménem paní Popelková, ta ji pronásledovala a dělala ji ze života peklo. Důvod? Lenka chodila s mužem, který byl ženatý, ale jeho žena umřela při autonehodě a paní Popelková (matka zemřelé ženy) z této nehody obviňovala samozřejmě Lenku. Vše nakonec dobře dopadlo pro Lenku a život mohl jít dál, během pěti let si prožila několik románků, od mladého Bena, přes Boháče, až po staršího Karla Stránskýho. Jejím posledním partnerem je Jarda Hejl, se kterým nyní prožívá krizi.

A právě o této krizi bude také zítřejší chat, spousta otázek totiž určitě přijde právě na probíhající téma. Ale ptát se samozřejmě můžete na cokoliv jiného, herečka Michaela Badinková (Lenka Drápalová) bude odpovídat na vaše otázky již zítra, tj. v pátek 20. listopadu 2009 od 13 hodin na webu ulice.nova.cz. Ptát se můžete již teď a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde. Na webu nova.cz si také můžete přehrát dnešní rozhovor s Míšou Badinkovou, která navštívila Snídani s novou.

Zpět