Připomeňte si... pilotní filmy seriálu Ulice

02.08.2010 19:12

Kuba>

https://cf33003234.cbaul-cdnwnd.com/5c6dc38096577a4027c3dfe118ef77b4/200000000-9c9b49d953/silvestrovská ulice.jpg

Seriál Ulice byl čtyři roky typickým tím, že každá jeho sezóna, která je vždy od začátku září do konce června začínala tzv. pilotním filmem, což je speciální epizoda, která se vysílala vždy na začátku dané sezóny, většinou poslední vikend v srpnu. Takhle to bylo čtyřikrát, tedy po čtvrtou sezónu. Pak se tvůrci rozhodli, že pilotní film vysílat nebudou, poprvé se tak stalo na začátku páté sezóny a letos to bude podruhé, co žádný pilotní fílm nebude. Můžeme si, ale připomenout ty první čtyři.

Ulice - Pilotní díl (Nová sousedka)

Pokud se poohlédneme úplně na samotný začátek, tak dojdeme k datu 4.9. 2005. Tehdy se začala psát historie seriálu Ulice, oficiálně ve 20 hodin večer začal vysílat nekonečný seriál Ulice. Jednalo se o "první" díl tohoto seriálu, který měl název Nová sousedka, tento pilotní fílm neměl žádné dané téma, představili se nám všichni hrdinové a od druhého dne jsme se s nimi mohli setkávat každý všední den. Podívejte se na tento pilotní film k první sezóně a zároveň k celému seriálu Ulice.

Ulice - epizoda 215

Pilotní film ke druhé sezóně seriálu Ulice neměl žádný oficiální název, jednalo se 215. epizodu, kterou TV Nova vysílala v pátek 1. září 2006 ve 20 hodin. Hlavním tématem tohoto pilotu byla Bára Jordánová a Petr Boháč. Hlavní děj se odehrával na chatě uprostřed lesa a Bára s Petrem se zde sblížili a to velmi doslova. Nakonec na tuto chatu přijeli Olda i Tomáš. Určitě se na tento film podívejte, spoustu diváků ho označuje za velkou romantiku.

Ulice - Zlatá muška

Pilotní film ke druhé sezóně seriálu Ulice (vysílaný 2.9. 2007)snad každý divák Ulice označuje za ten nejlepší díl celého seriálu. Hlavními hrdiny tohoto filmu byli Vlasta Pešek a Miriam Hejlová, kteří spolu odjeli na výlet. Během výletu se více poznávali a dorazili i na místa, kde Vlasta vyrůstal, dokonce přespali v domě, kde se Vlastimil narodil. Rozhodně se na tento díl podívejte, načerpáte pravou letní atmosféru.

 

Ulice - Velká trojka

Ke čtvrté sezóně Ulice měl pilotní film název Velká trojka a film jsme mohli vidět v neděli 31. srpna 2008. Tento film byl věnovaný dětem, jednalo se o dětský film, kde hlavní roli hráli jak jinak, než děti, přesněji pak František, Mirek, Ema a Anežka. Celý děj se odehrával na hradě, kde se chystalo k dětskému představení. Děti bohužel přišli na to, že se také chystá loupež, které prostě museli zabránit, nakonec se jim podařilo, vy se na to můžete podívat sami.

 

Určitě vám doporučuji se na tyto filmy podívat, jsou velmi zajímavé, takže vám všem přeji pěknou podívanou.

Zpět