Příští týden uvidíte (1. týden)

27.12.2008 13:48

Kuba

Je to přesně tak, v tomto článku se podíváme na první týden v novém roce tedy v roce 2009. Ale nebojte, v tomto týdnu bude Ulice ještě třikrát v tom starém roce a dvakrát v roce novém, takže v Ulici uvidíme i to jak se bude slavit Silvestr a Nový rok a víte co se říká jak na Nový rok tak po celý rok.

V pondělí doběhne minulost pana Peška. Pomluvy se ulicí šíří opravdu rychle a tak se všichni dozvědí, že jméno Pešek figuruje na seznamu StB. Je to ale všechno pravda, nebo se snaží pana Peška někdo hnusně pomlouvat?... Olda se v pondělí dozví, že se Jitka rozešla s Vladimírem, bude to pro něj veliký šok... I Pepan zažije kruté chvilky, přímo do hospody si pro něj přijde policie a k tomu půjdou udělat domovní prohlídku až k němu domů, u toho nemůže chybět Nyklová.... Tak se určitě dívejte již v pondělí na Ulici, tento díl bude velice zajímavý, už kvůli Peškovi a Pepanovi.

V úterý to bude vypadat, že Pepan se z trestu vyhne. Obviněn nebude, protože na trestný čin, který spáchala banda Tonyho má Pepan alibi, ale trest ho asi čeká a to u Simony, Papnovi má sice alibi, ale v tu dobu montoval skříň a u koho? Ano u Majdy... Snad celá Ulice se bude bavit o Peškovi. Jedni jsou si jistí, že Pešek udavač nebyl a je to jen pomluva, druzí by tomu i věřili, kde je ale pravda?... Olda se sejde s Jitkou, by ji předal věci od Vladimíra, bude to mezi Oldou a Jitkou opět fungovat? Vladimíř se ale nevzdává a s Jitkou se bude chtít sejít, požádá Lídu o pomoc, ta mu ale nechce pomoc, nové číslo na Jitku mu prostě nedá, Vladimír si ale pomůže sám.... Předposlední den v roce v úterý si určitě nenechte ujít Ulici.

A je tady poslední den v roce, středa - silvestr. V Ulici to bude žít. Vladimír se sejde s Jitkou, ta už ho ale nechce, Vladimír je ale schopen udělat vše proto, aby Jitku dostal zpět.... Přichází Silvestrovská noc, každý ji bude slavit po svém, mladí se sejdou v Benově hudebním klubu, ti starší pak u Hennryho. V klubu to bude žít, až na jeden problém, není DJ. Ještě, že Olda si vzpoměl na Matěje a ten se svého úkolu ujme, kromě pouštění muziky bude hlídat i Lišbušku... Klidného Silvestra nebude mít Pešek, do hospody se mu nechce, aby se nemusel dívat jak si na něj každej ukazuje, co tedy podnikne? Nenechte si tedy ujít Ulici i ve středu na Silvestra. Vysílací čas se nemění, Ulice i na Silvestra v 18:35 na Nově.

První den v roce 2009,
to bude čtvrtek a co uvidíte v Ulici? Pešek je z událostí, kterého postihli v posledních dnech dost špatný. Miriam se mu bude snažit pomoc, ale není jak, zpráva vypadá pravdivá, Vlastimilovi tak může být jen oporou... Boj o ženu? Proč ne. Soupeří stále Olda a Matěj, ale Olda je ve vedení a i Libuška si už vybrala, s kým by raději zůstala. Další souboj je o Monika, soupeří Mára a Ben, tady je to hodně vyrovnané, proto se musí určit disciplíny, kdo vyhraje zápas má Moniku!?!... Nezapomeňte se dívat i ve čtvrtek a jako vždy toho uvidíte mnnohem víc.

V pátek
bude pokračovat souboj mezi Márou a Benem. Monice se to vůbec nelíbí, ale to mladí pánové nedají a soupeří ještě více přiostřuje, dojde na samotný opravdobý zápas a vítěz může být jen jeden... Šťastná je Ingrid. Věří, že našla muže svého života, její kamarádka Světlana by ji ráda řekla co je její Gregor zač, ale moc dobře ví, že nemůže nic říct, Vasil (Gregor) ji má v hrsti... Souboje v Ulici se snad stanou tradicí. Soupeřit začne i Simona, ta se spíš ale bude mstít, je si jista, že ji Pepan byl nevěrný a tak se rozhodně mu to oplatit, v župánku začne svádět Ríšu Zajíčku.... No opravdu rok 2009 bude v Ulicí opět žít, tak se dívejte i v pátek.

Toto je pouze malý souhrn co v Ulici uvidíte. K dívání toho bude mnohem více a to hlavně ve čtvrtek, kdy Ulici uvidíte mimořádně ještě jednou v noci, při Silvestrovské Ulici. O tomto speciálu vám ještě napíše v speciálním článku. Tak určitě navštěvujte náš web i nadále a stále se dívejte na Ulici. Do nového roku jen dobré i s Ulicí.

Zpět