Proběhl speciální chat s producentem Ulice

27.11.2008 18:54

Kuba

Obrázek “https://www.televize.cz/11_111.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Oficiální stránky seriálu ulice.nova.cz pro svoje návštěvníky připravili na dnešek opravdovou lahůdku, jak jsem vás již informoval v úterý v sekci Online chaty, tak dnes proběhl speciál chat s producentem Ulice Michalem Reitlerem. Chat začínal krátce po třetí hodině odpoledne a trval hodinu a půl a otázek přišlo nespočetně mnoho, takže je jasné, že se nedalo na všechny odpovědět, ale ty,které se stihly, jsou opravdu zajímavé.

O pana Reitlera jsme se toho dozvěděli překvapivě hodně, ani jsem nečekal, že bude odpovídat na otázky, které by měli být v utajení. Například už víme, že čtvrtá sezóna Ulice neskončí svadbou, ale ani ne pohřbem, máme se překvapit. Ptali jste se ho i na různé herce, jestli ještě v Ulici budou hrát a tak dál. Jak sám řekl, děj se bude točit kolem nových postav, ale i kolem těch starých, například během Vánoc se opět objeví Petr Boháč i Anežka Boháčová. Michal prozradil ještě jednu zajímavost, Jitka Farská se přes Vánoce rozejde s Vladimírem Kukačkou.

Michal Reitler se snažil odpovědět na co nejvíce otázek, všechny ale nestihl, i přesto prozradil spoustu zajímavostí, pokud jste tedy chat nestihli, ale zajímájí vás otázky a hlavně odpovědi, tak klikněte zde, dostanete se na přespis celého dnenšího speciální chatu.

Myslím, že můžu říct, že děkuji za všechny fanoušky Ulice, za to, že nám tvůrci připravili tento speciální chat a těšíme se, jaký chat - speciál pro nás připraví opět příště, zajímavý chat by byl například s některým s režisérů Ulice, co říkáte?

Zpět