Proč Radoslav Brzobohatý odešel z Ulice?

04.08.2008 19:47

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/radoslav-brzobohaty/N152650-a4452.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ani ne za měsíc začne opět Ulice, už čtvrtá sezóna. K Ulici patří několik postav, o který se dá říct, že jsou prostě postavy Ulice. Patří k nim i Václav Král, který strávil v Ulici všechny tři roky, kdy Ulice běží. Na konci třetí řady, ale zemřel na vážnou nemoc. Otázkou stále zůstává, proč pan Brzobohatý už přestal hrát pane Krále.

Odpovědí na tuto otázku může být několik. Možná už sám nechtěl hrát v Ulice nebo už tvůrci nechtěli dál natahovat postavu Václava Krále, odpověď neznáme, jestli se ji někdy dozvíme není jasné. Ale zkusíme na přijít v tomto článku.

Již před pár měsíci jsem četl rozhovor s panem Brzobohatý, kde sám říkal, že už by si přál, aby postava Krále zemřela a už se dál netrápila. Jenže byl toto pravý důvod ukončit tuto postavu? Asi ano, přání pana Brzobohatého bylo vyslyšeno a splněno. Tvůrcům Ulice to vlastně přišlo vhod, některé postavy musí zmizet aby se mohly objevit nové. Tak to bylo u pana Krále. Ovšem důvod proč to sám pan Brzobohaý chtěl je možná jiný. Přetáhla ho konkurence? Vypadá to tak. Radoslav Brzobohatý přeskočil do jiného seriálu vysílaného na Slovensku. Objevil se totiž v posledním díle před prázdninami v seriálu TV Joj Panelák. Není ale jisté, jestli se jednalo pouze o jeden díl, nebo tam bude hrát častěji. V každým případě si v Paneláku zahrál postavu Jakuba Švehly, ve stejném seriálu hraje také jeho manželka Hana Gregorová a jak to tak vypadá tak Brzobohatý si v seriálu zahraje manžela seriálové Jarmily Švehlová, kterou právě hraje paní Gregorová.

My pro vás bude zjišťovat podrobnější informace o roli pana Brzobohatého v Paneláku a jestli se v seriálu bude objevovat i v září budeme vás o tom informovat. Proto sledujte náš web i nadále.

Zpět