Producent Ulice Michal Reitler bude zítra odpovídat na vaše otázky

06.12.2009 10:21

Kuba>

Již potřetí přijde na vaše zvídavé otázky odpovídat šéfproducent seriálu Ulice pan Michal Reitler. Naposledy byl na online chatu na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz asi před půl rokem, nyní se rozhodl, že na vaše otázky bude odpovídat opět a podle mě je to příjemná tradice, když vždy tak za půl roku odpovídá na otázky někdo jiný, než herci a kdo jiný by měl odpovídat na otázky kolem Ulice než ten, kdo o tomto seriálu ví nejvíc, takže už zítra další online chat.

A proč je tento online chat zrovna tento týden? Odpověď je jednoduchá, už za šest dní se totiž koná velký veřejní casting na obsazení nových rolí. Připomínám, že podobný casting se naposledy konal před pěti lety, kdy Ulice teprve startovala a bylo potřeba najít spoustu "neokoukaných" tváří, díky tomuto castingu se našel třeba i Matěj Jordán, Adriana Pešková a mnozí další. Najde se i podobná hvězda v sobotu 12. prosince 2009, kdy se casting koná? No to uvidíme, musíme si na to ještě počkat. Ten, kdo o tomto castingu ví nejvíc je právě producet Michal Reitler, takže spousta otázek může směřovat právě na blížící se casting. Ptát se můžete třeba i na to, jaké budou nové postavy, kdy se v seriálu objeví atd. Ale chat nebude jen o castinug, proto se určitě ptejte i na další zajímavosti z Ulice, jaký bude vánoční díl, silvestrovský atd.

Naposledním online chatu s producentem Ulice jsme se toho mohli dozvědět celkem hodně a pan Reitler prozradil i malé zajímavosti, bude to tak i zítra? Uvidíme, ale já věřím, že snad nám něco prozradí. Pokud se tedy chcete tohoto chatu zúčasnit tak přijďte zítra, tj. v pondělí 7. prosince 2009 na ulice.nova.cz, kde buce online chat probíhat od 15 hodin. Ptát se můžete samozřejmě už teď a to prostřednictvím formuláře, který najdete buď na ulice.nova.cz nebo přímo zde.

Zpět