Na vaše otázky odpovídala Zuzana Vejvodová (1. část)

18.05.2009 22:54

Kuba

https://www.televize.cz/04_186.jpg

kyweta >>>Říká se, že herečky do určitého věku chtějí hrát princezny a později tzv. „mrchy“, protože se u obou postav můžou vyřádit. Jak je to u Vás?

Zuzka >>> Mezi herci se častěji říkává, že vždycky je zajímavější hrát záporné figury než kladné. Mě osobně baví, když mám za úkol zahrát někoho, kdo nemá jednoznačný charakter. Když to s ním zkrátka není jenom černé nebo jenom bílé.

kyweta >>>Ahoj, mě by zajímalo, jak jste spokojena s rodinou Nekonečných. Já si chvilku nemohla zvyknout, ale po čase vidím, že jak dobře a hlavně zajímavě je obsazena. Zajímalo by mě, jak členy „své“ rodiny vnímáte Vy.

Zuzka >>> Myslím, že zdaleka nejste sama, které se „naše“ rodina zprvu nepozdávala, mnohým se nepozdává i dál, ale to byl, podle mého, účel, který měla takhle kontroverzní rodina v Ulici splnit. Zkrátka vzbudit různorodé emoce. Jsou to lidi s jinými zvyky a životní zkušeností, než jací jsou v Ulici, logicky hned tak nezapadnou.A stejně jako na ně reagují různě postavy v seriálu, reagují různě i diváci. Pokud se tohle podařilo, snad to i znamená, že je rodina Nekonečných „ správně“ obsazena :-)

Helena >>>Jste i v soukromí,za každých okolností, taková „pohodářka“ jako v Ulici? Děkuji za odpověď.

Zuzka >>> Určitě ne. Já osobně, na rozdíl od Libušky, věci mnohem víc prožívám, plánuju, řeším, dělám si tzv. hlavu , to všechno má ona právě naopak. Je to volnomyšlenkářka, která žije hlavně tím, co je, nikoliv tím, co bylo a bude.

michaela26 >>>Ahoj Zuzko budete ještě dlouho v ulici?

Zuzka >>> To záleží na dramaturgii a na scénáristech, ale vím s jistotou, že v nejbližších měsících Libuška z příběhů určitě nezmizí.

Dvaapůlchlapák >>>Ahoj,v Ulici tě mám moc rád...Chtěl bych se tě zeptat jestli na slovensku náhodou nemoderuješ nějaké pořady nebo pořad.Jednou jsem tě někde viděl a mluvila jsi Slovensky tak by mě to zajímalo díky a Ahoj!

Zuzka >>> Ahoj, děkuji! Na Slovensku nemoderuju žádné pořady, ale mám s touto zemí mnoho společného, tedy osobně, nikoliv profesně. Část mojí rodiny odtamtud pochází, takže mám ke Slovensku i slovenštině vřelý vztah.

Móňa >>>Dobrý den, nedávno jsem Vás viděla v seriálu Když se slunci nedaří, kolik Vám tam bylo let? díky za odpověď.

Zuzka >>> Mám dojem, že mi bylo kolem čtrnácti... třináct, čtrnáct... uf,je to už pekelně dávno, hotový pravěk :-)

Kristýna >>>Ahoj Zuzko jsi moc fajn jsem ráda že hraješ v Ulici protože jsi skvělá.

Zuzka >>> Děkuji, moc mě taková pochvala těší, vážím si jí.

Kristýna >>>Ahoj Zuzko.Budeš hrát ještě v nějakém seriálu nebo filmu?Baví tě natáčení Ulice? Jsi moje oblíbená herečka. Měj se hezky.

Zuzka >>> Děkuju za hezká slova... V nejbližší době mě jiný seriál nebo film nečeká. Natáčení Ulice mě baví moc! Je to skvělá škola, navíc obdivuju s jakou profesionalitou a neúnavností pracují všichni zúčastnění – lidi ze štábu i mnozí kolegové.

hope >>>Můžete mi poskytnout nějaký kontakt na tvůrce seriálu ulice? Dekuji

Zuzka >>> Napište, prosím, podobnou prosbu na adresu
TV NOVA
Kříženeckého nám. 1078/5,
152 00 Praha 5
Nebo si na stránkách TV NOVA vyhledejte telefonní čísla na spojovatelky, určitě Vám v tomhle poradí lépe, než já.

 

Petr >>>Dobrý den, rád bych se Vás na něco zeptal, vím, že nemůžete prozrazovat nic z děje, ale chtěl bych vědět jestli se Libuška nakonec rozhodne mezi svými nápadníky (Matěj, Olda) a jestli se to dozvíme ještě v této řadě (ikdyž nic proti Vám ani Vaší roli, ale k Matějovi se více hodí Thea! Děkuji za odpověď a přeji mnoho dalších zajímavých rolí jak v seriálech a filmech, ale i v divadle.

Zuzka >>> Děkuji za milé přání. Snad se nebudete zlobit, ale nesmím opravdu ani naznačovat cokoliv, co se týká nového vývoje v Ulici. A myslím, že to tak je určitě i lepší. Co by to bylo za překvapení, kdybych to tu teď prozradila :-)
Můžu ovšem říct, že když jsem se o dalším pokračování mých i Theiiných vztahů dozvěděla, samotnou mě to překvapilo, tak snad budou podobně zaskočeni i diváci.


Druhá část rozhovoru: zítra (úterý 19.5. 2009 v 19:30)
Dozvíte se například to, co říká Zuzana Vejvodová tématu Stalking v Ulici nebo jestli navštívila před natáčením Ulice tetovací studio. A odpoví na další Vaše otázky.

Zpět