První online rozhovor se dvěmi herci naráz již zítra

12.01.2010 17:16

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/440x248_video/Jan2010/586628.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

V tomto roce nás již zítra čeká další online chat a tentokrát bude opět takový speciální. Při představě speciální chat si můžeme vybavit například chat s producentem seriálu nebo online chat speciál k charitativní, módní přehlídce. Zítra nás žádný takový chat nečeká, bude to klasický online chat s hercem z Ulice, ovšem bude na něm něco jiného. U počítače totiž nebude sedět jeden herec, ale rovnou dva. Poprvé se tak na chatu na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz objeví dva herci naráz.

Na chatu bude dvojce herců, kteří se v Ulici v poslední době ukazujou možná až moc často. Na chatu bude dvojka postav, které jsme jen málokdy viděli každého zvlášť. Povídat si s vámi přijdou dva herci, první se jmenuje Zdeněk Hess a druhý Michael Hofbauer, herecká jména vám toho možná moc neřeknou, takže musím doplnit i jména postav. Takže Lojza Navrátilek (Zdeněk Hess) a Rocky (Michaela Hofbauer), oba jsou věrnými štamgasty u Henryho v hospodě a Rocky se teď zamiloval do Simony a dává ji to jasně najevo. Kytky, básně pod okny,... Jestli se Rockymu podaří získat srdce Simony na to si budeme muset ještě počkat. Nebo se samotného Rockyho můžete zeptat zítra na chatu a ptát se můžete i na Lojzu, který se v Ulici již velmi "proslavil" sázkou proti Vlastovi Peškovi a to pamětí diváků se vžil díky demonstraci proti Henryho hospodě, kterou sám vedl.

Tak určitě přijďte zítra na tento online chat. Ještě malá zajímavost pro ty, kteří to nevědí. Herec Michaela Hofbauer je bývalá dětská, filmová hvězda. Zahrál si totiž jednu z hlavních rolí ve filmu Lucie, postrach ulice a v druhém filmovém pokračí. Znát ho můžete také z filmu Pan Tau. Zajímavostí je také to, že i seriálový Rocky si zahrál tyto filmové role, v jednom předchozím díle Ulice si totiž o tom povídal s Lojzou. Pokud se tedy chcete zúčasnit tohoto online chatu, tak přijďte zítra, tj. ve středu 13. ledna 2010 na ulice.nova.cz, kde bude chat s herci probíhat od 14 hodin. Ptát se samozřejmě můžete i hned teď, stačí kliknout zde a napsat svou otázku.

Zpět