První z nových postav přijde na chat Thea Nekonečná

08.01.2009 23:08

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/kristyna-malerova/N283139-30254.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Do čtvrté sezóny nastoupilo již několik nových postav, celkem asi osm, z toho jen šest postav tvoří jedna rodina. Nekoneční jsou téměr kompletní, chybí jen syn Borise prostředního, který ovšm žije v zahraničí a ještě chybí dědeček Boris, který se do Ulice nastěhuje co nevidět. Jedna z Nekonečných je také Theodora, své jméno však nemá ráda a říká si tedy zkráceně Thea, ještě o ní vše nevíte? Můžete ji vyzpovídat na chatu.

Thea se do Ulice přistěhovala za svou sestrou Libuškou, tento týden přijeli i její rodiče a mladší sestra. Příchod měla velký, hned si zahrála na anděla, kdy šla s Matějem a Terezou dělat Mikuláše a s dvojčaty se hned skamarádila. Thea má cukrovku a musí si píchat inzulín, ze záchvatu ji jednou zachránila i Tereza. Thea je taková zvláštní, obláká se trochu divným způsobem a jak by řekla Gábina je to takový batikovaný mimoň. Ovšem jinak je Thea sympatická mladá holka, která je teď konečně ráda, že její rodina se usadila.

Pokud se chcete s Thou seznámit ještě více, tak určitě přijďte zítra na ulice.nova.cz kde bude probíhat první online chat v novém roce. Představitelka They Nekonečné Kristýna Maléřová se již na vás moc těší, hlavně tedy na vaše zvídaná otázky, kterých určitě nebude málo. Tak se ptejte, možnost ptát máte již teď, stačí poslat otázku pomocí formuláře, který najdete zde nebo přijďte zítra, tj. pátek 9. ledna 2009 ve 14 hodin na ulice.nova.cz.

Zpět