Ptejte se Aničky Liškové

12.11.2008 23:14

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/ljuba-krbova/N167523-36e82.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Stejně jako minulý týden odpovídala na chatu poprvé Gábina Pumrové, tento týden čeká poprové online chat na Aničku Liškovou, alias herečka Ljuba Krbová. Své otázky ji můžete psát zítra odpoledne, nebo hned, na konci článku prozradím jak.

Anička to neměla v Ulici příliš lehké. Zamilovala se do člověka, kterého na začátku nesnášela a dělala mu na schávy, ale víte co se říká, co se škárlivá, to se rádo mívá, a tak si Anička zasvobodna Málková vzala Bedřicha Lišku a už spolu žijí šťastně skoro rok a půl. V době kdy ale byla do něj teprve zamilovaná, on na ní vůbec nemyslel a chtěl získat zpátky Zuzanu a Františka, to se mi na čas podařilo a málem se vzali, naštěstí to pak dopadlo úplně jinak a Bedřich si Aničku vzal a získali do své péče také Františka. Nyní budou chtít do své péče také malou Emičku, podaří se jim to? Bude vůbec Bedřich souhlasit? To se dozvíte v následujících dílech, ale zeptat se na to můžete už zítra samostné Aničky.

Ptát se můžete ale i na jiné věci, jak to v osobním životě sama herečka? Adoptovala by si dítě? Jak se ji hraje v Ulici? Kde jinde ji můžeme vidět? Na tyto ale i na spoustu dalších otázek se můžete zítra, tj. ve čtvrtek 13. listopadu 2008 ptát herečky Ljuby Krbové (Aničky Liškové), ta už se na vás moc těší a bude se snažit odpovídat na spoustu otázek, online chat s ní začíná přesně v 15:00, pokud nemůžete přijít využijte opět formulář, který najdete na ulice.nova.cz.

Zpět