Ptejte se Hynka Urbana na chatu

19.02.2009 23:05

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/roman-vojtek/N200136-8cd03.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Blíží se další online chat, který pravidelně probíhá na oficiálním webu seriálu Ulice ulice.nova. Naposledy odpovídala na vaše otázky Jitka Farská (Ilona Svobodová) a již zítra se na vás těší další herec z Ulice a to Roman Vojtek, který v Ulici získal skvělou roli tělocvikáře a trenára ve fitku Hynka Urbana. Již zítra se můžete ptát na chatu.

Role Hynka Urbana se v Ulici objevuje skoro dva roky. Nastoupil do fitka, které si nově otevřel Olda Farský a sháněl nového trenéra, Hynka mu nakonec doporučila Tamara Eliot. Ze začátku Hynkova role nebyla příliš velká, ale postupně se rozvíjela a nyní se dá říct, že jeho role patří mezi ty největší, tedy hlavní. Na podzim totiž Hynek nastoupil jako tělocvikář na gymnázium a jeho role se zvětšila. Ovšem Hynek je pohledný mladý muž a není divu, že se do něj většina studentek zamilovala. Hlavně tedy Gábina Pumrová, která se vsadila se svými spolužačkami, že se do ni Hynek zamiluje a pak ho odkopne, takhle se mu chtěli pomstít, za to, že je v tělocviku tak moc dusí. Ale Gábina se do něho zamilovala a Hynek pomalu začíná odolávat a v nejbližších dílech se dozvíte více o jejich vztahu.

Otázky na téma Gábina + Hynek dostane herec Roman Vojtek určitě hodně. Na toto téma se totiž Ulice hodně točí. Ale ptát se můžete i na jiné otázky například na život samotného herce nebo jeho další profese, například role v muzikálech či v dalších filmech. Herec Roman Vojtek alias seriálový Hynek Urban se na vás těší již zítra, tj. v pátek 20. února 2009 od 12 hodin, kdy bude minimálně hodinu online na ulice.nova.cz. Ptát se můžete již teď pomocí fomuláře.

Zpět