Ptejte se na vše co vás zajímá Vlasty Peška

02.09.2009 17:53

Kuba

https://www.praha.eu/public/d2/2d/6/129925_84276_kapr_rudolf_hrusinsky.jpg

Připravený je již druhý online chat s osobností Ulice v této sezóny, tedy páté sezóně. Poprvé se nám představil na chatu Matyáš Valenta (František Hrubý) a online chat byl velice úspěšný. Nyní následuje další online chat a to opravdu s velkou hvězdou Ulice, dá se říct, že s jednou největší, nebo s úplně největší? To už nechám na každém, ať si vybere sám, zkrátka nás čeká online rozhovor s hercem roku, tedy s panem Rudolfem Hrušinským, který v Ulici krásně a výborně hraje Vlastu Peška.

Tato postava se v Ulici vyskytuje od samého začátku vysílání a v prvních dílech moc oblíbený nebyl, důvod? Vlasta Pešek totiž byl zarudlý, protivný pan domácí, který chtěl vyhodit z bytu Lenku Drápalovou, ale vše to myslel v dobrým, vždyť Lenka mu přeci nechtěla platit peníze, no ale navíc byl Pešek dost přísný na svou vnučku Adrianu, to by se také dalo trochu omluvit, pan Pešek o svou vnučku měl prostě strach. Časem se, ale jeho postava hodně změnila, sblížil se s paní profesorkou Hejlovou a stal se zněj skoro jiný člověk. Postavy Vlastimila Peška a Miriam Hejlové se stala populárními, lidé je oba mají rádi a oba herečtí protagonisté získali za své role ocenění herec a herečka roku v anketě TýTý 2008, také si to zasloužili.

Pokud je Vlastimil Pešek také vaše oblíbená postava, nebo máte rádi pouze herce pana Hrušinského a chtěli by jste se ho jen na něco zeptat, tak určitě využijte možnost, kterou opět nabízí oficiální web Ulice ulice.nova.cz tento web pro své návštěvníky připravil v pořadí druhý online chat, který proběhně již zítra, tj. ve čtvrtek 3. září od 15 hodin, tak pokud se chcete na cokoliv zeptat, tak této možnosti určitě využijte, pokud zítra nemůžete na online chat přijít, tak panu Peškovi můžete napsat třeba hned a to prostřednictvím fomuláře, který najdete zde, tak se ptejte.

Zpět