Rekapitulace epizod 1703,1704 (6.4. 2010)

07.05.2010 16:56

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//614402.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Lumíra čekal nelehký úkol. Musel šetrně sdělit matce, že Stárek měl v deníku evidenci milenek a výdaje za ně. Dokonce zjistil, že i nadále z jeho účtu odcházejí vydržovací platby. Jeden záznam Lumíra i Nyklovou doopravdy šokoval.

Vypadalo to, že Stárek měl pravděpodobně syna, na něhož měsíc co měsíc platil alimenty plus další mimořádné výdaje. Pro Lumíra to bylo nemilé překvapení. Jejich dědictví by mohlo být ohroženo. Nekompromisně proto vyslal matku na výzvědy, aby se setkala s příjemkyní peněz. Nyklová v tu chvíli neměla ani tušení, že stane tváří v tvář staré známé - Helence. Ta ji ubezpečila, že její Péťa není Stárkův syn. Míla jí finančně vypomáhal, protože Péťa je postižený. Nyklové se ulevilo. Zároveň byla překvapená ze Stárkova ojedinělého dobrého skutku. A právě platbu Helence nakonec v bance nezablokovala, přestože Lumír zuřil. Zato Květa byla velmi udivená, co byl Stárek vlastně zač.

Monika spřádá plány

Člověku občas pomůže k odreagování pobyt v novém prostředí, a tak Monika vytáhla Bena na Šumavu. Ben ale byl zcela pohlcen myšlenkami na blížící se konec Coolny, která je jeho vypiplaným dítkem. Monika pohotově vymyslela plán, jak Benovi ze svízelné situace pomoci. Tátův podíl prostě koupí ona. Nepříjemně ji ovšem překvapilo, když Ben její návrh odmítl. Po velké hádce pak uraženě odešla domů, kde si na Bena postěžovala mámě.

Tyran Borisek v akci

Každý pohár jednou přeteče. Ani Matějova trpělivost s Boriskovým řáděním není nekonečná. Přestože se snažil Libušce pomoci s opětovným sblížením se synkem, stále se to nedařilo. Borisek má v záloze Pepinu, jež ho i nadále zásobuje pravidelnou dávkou instrukcí, jak škodit. Dnes například kromě jiného ucpal odpad plastelínou a schválně si rozthl čistě vypraný a vyžehlený dres. Matěj už toho s Boriskem začíná mít opravdu dost.

ulice.nova.cz

 

Zpět