Rekapitulace epizod 1711,1712 (12.4. 2010)

07.05.2010 17:07

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//616099.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Svatba vášnivého rybáře nemůže proběhnout jen tak. Pešek plánuje strávit první dny manželského života v Grónsku ve společnosti Miriam a velryb. I když je Vlastimil pro Miriam muž jejího života, nedokáže se radovat jako mladá nevěstinka.

Do předsvatebního stresu jí osud navíc přimotá všudypřítomného Cyrila jako připomínku zašlých časů. Ten se dnes blýskne coby neohrožený rytíř zachránce. Za svůj hrdinský čin si vyslouží péči Miriam, při níž dojde i k nečekanému sblížení.

U Liškových ještě více přituhne

Domácnost Aničky a Bedřicha vypadá jako válečné pole. Anička bude na pokraji sil. S nevěrným manželem sotva něco zmůže, což ji bude ničit čím dál víc. Napjatá atmosféra neujde ani dětem. Pro všechny bude hodně těžké hrát spokojenou rodinku. Bedřichovi začne docházet, že z téhle šlamastyky se jen tak nedostane. Frantovu víru v Bedřichovu čestnost hodně nabourá Mirkovo rozumování. Františkovi zkušeně vysvětlí, jak to bývá s dospělými a jejich sliby. Na odhalení Bedřichovy lži dokonce pohotově vymyslí plán.

Lumírovy choutky

Lumíra ráno nažhaví jediný pohled na Světlanu v noční košilce. Celý den bude plánovat, jak se svou ženou strávit hezký romantický večer. Program se mu ale vymkne z rukou. Místo intimních chvilek bude poslouchat matčiny nářky. A kdyby jen to. Nakonec doma zůstane sám jen se skleničkou whisky.

ulice.nova.cz

Zpět