Rekapitulace epizod 1713,1714 (13.4. 2010)

07.05.2010 17:09

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//617043.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Maturantům se začínají třást před písemkou kolena. Ale ne všem. Vojta dnes bude muset vyřešit pro něj daleko závažnější problém – kam složit hlavu. Po další hádce s otcem si totiž raději sbalí batoh a na čas odejde z domova.

Terezu bude mrzet, že jejich slibně se rozvíjející vztah usnul na mrtvém bodě. Ve Vojtovi a jeho náladách se opravdu nevyzná.

Lumírovy omluvy

Po včerejším debaklu klesne Lumírovi nálada na bod mrazu. Podobně na tom bude i Vilma Nyklová, která si začne vyčítat, že ho zamlada víc neřezala. Oba dva najdou naštěstí pochopení u Světlany. Díky ní Lumírovi dojde, že omluva ho tentokrát nemine. Světlana mu totiž nedá na výběr. Dokud nespraví vztah s matkou, nebudou žádné manželské romantické chvilky. Na tohle Lumír samozřejmě uslyší. Jenže v oblasti omluv nebyl Lumír nikdy dost kovaný, a tak si svým chováním zavaří ještě víc.

Franta odhaluje tátovu milenku

Mirek s Františkem uskuteční svůj plán. Od rána půjdou po stopě Bedřicha. Zpočátku nudné sledování dílny dostane za pár hodin spád. Kluci si povedou jako stopaři na výbornou. Bedřichovi v patách dojdou až na jeho schůzku s Lucií v hotelu. Franta bude i tehdy v Lucii vidět svoji tetu. Smutnou realitu pochopí až v momentě, kdy se díky Mirkově lsti ocitne před Luciiným pokojem. Když pak večer nedorazí domů, Bedřichovi bude jasné, jak moc si tentokrát zavaři

ulice.nova.cz

Zpět