Rekapitulace epizod 1715,1716 (14.4. 2010)

07.05.2010 17:11

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//617376.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zrada blízké osoby je pokaždé velká rána, obzvlášť pak pro dítě. Když Franta včera zjistil, že mu Bedřich lhal, utekl z domova. Bedřich ani dnes ráno nenašel dost odvahy, aby Aničce a Zuzaně přiznal, že možná tuší pravou příčinu jeho zmizení.

Po nalezení Fandy bylo Bedřichovi i Lucii jasné, že jejich dny jsou sečteny. Syn Bedřicha tvrdě odmítl dokonce i před Aničkou, sestrou a svou učitelkou. Aničce se tak postupně začal odkrývat celý příběh Bedřichovy nevěry. Ten jí nakonec potvrdil její tušení, že Frantův útěk souvisel právě s tím. Naštvaná Anička se neudržela a manželovi vrazila pár facek. Přestože to pro ni už nyní bylo hodně zlé, peklo ještě zdaleko nedosáhlo svého vrcholu.

Tereza zachraňuje Vojtu

Vojta trávil i další den jako bezdomovec. Matějovi dost vrtalo hlavou, kdo je neznámá dívka, o které jeho kamarád poslední dobou mluví. Že by se mohlo jednat o jeho sestru, to mu opravdu nedošlo. Vztah mezi Vojtou a Terezou se vyvíjel i nadále komplikovaně. Vojta se užíral problémy s otcem a Terezu si nechtěl pustit blíž k tělu. Když se ale dostal do průšvihu, byla to právě Tereza, komu zavolal o pomoc. Ta ho v úzkých samozřejmě nenechala. Přijela za ním do nemocnice, poplatila jeho dluhy a nokenc ho provizorně ubytovala v Coolně. Vojta se jí odvděčil tím, že jí přeci jen pootevřel dveře do svého nitra.

Simoniny přípravy na další schůzku s Kreuzerem

Simona byla opět jako velká voda. Tentokrát odhalovala kvůli Jiřímu a jeho prazvláštnímu otci kouzlo přípravy kvalitního čaje. Richardovi na Simoně opravdu záleží. Proto se ujistil, zda jí celá záležitost s pečovatelstvím o pana Kreuzera spíš neublíží. Jako by tušil, že ji čeká další tvrdá zkouška. Setkání s profesorem bez asistence Jiřího.

ulice.nova.cz

Zpět