Rekapitulace epizod 1717,1718 (15.4. 2010)

07.05.2010 17:14

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//617666.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Mezi Vojtou a Terezou se pomalu čistí vzduch. Nečekaně jim ke sblížení pomůže maturitní písemka. Bezradný Vojta bude sedět nad čistým papírem do chvíle, než padne jeho zrak na Terezu.

Vojta při psaní maturitní písemky beze zbytku naplní radu profesorky Hejlové, aby inspiraci hledali kolem sebe. Jakmile Tereza náhodou zjistí, že v písemce opěvoval právě ji, nic už nebude bránit tomu, aby se ti dva dali konečně dohromady.

Bedřich Aničce prozradí svou milenku

Bedřichovi je jasné, že si totálně zavařil. O Lucii ví už i Zuzana. Jako správná matka začne samozřejmě bojovat za svého syna. Také Anička už nebude chtít jen netečně pozorovat, jak celá situace ničí jejich děti. Do třetice Bedřichovi předestře jasnou realitu i Lucie. Nejde sedět na dvou židlích. Buď bude mít ji, nebo rodinu. Sled událostí okamžitě zrychlí, když se Anička konečně dozví, kdo je Bedřichovou milenkou. Najednou jí začne do sebe všechno zapadat. V ten moment v sobě vykřesá ohromnou energii a bude jednat.

Profesorova milostná literatura Simonu odrovná

Také Simona má před sebou premiéru. Děsí se návštěvy u Kreuzera. Den pro ni nezačne zrovna nejlépe. V jámě lvové se nakonec ocitne sama a se zpožděním. V nastalém souboji s profesorem Simča zpočátku sice uhraje body za znalost čaje, ale když dojde na předčítání milostné literatury, ztratí půdu pod nohama.

ulice.nova.cz

Zpět