Rekapitulace epizod 1719,1720 (16.4. 2010)

07.05.2010 17:17

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//617980.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ema i Franta si nebudou vědět rady s konfliktem svých rodičů. Obzvlášť Ema bude úplně zmatená z nenadálých nepříjemností. Anička to už dál nesnese. Pěkně za čerstva si to zajde vyříkat s proradnou Lucií.

Lucie velmi rychle pochopí, že její kamarádka není žádná naivní husa a svou rodinu nedá zadarmo. Zásah Aničky Lucii přinutí, aby se i ona rozhodla, co dál.

Kreuzerovi půde o život

Simona se pustí do ofenzívy. Starému Kreuzerovi ukáže, s kým má tu čest. Místo upraveného zevnějšku a vybraného chování mu naservíruje sebevědomou ráznou Simonu. Dokonce mu začne sama předčítat z milostné prózy. Neodhadne ovšem, že právě tohle jejího společníka maximálně rozpálí. Záhy se pak přesvědčí o staré dobré pravdě, že kde nepomůže domluva, pomůže jedna dobře mířená facka. Obávaný protiva nakonec bude díky Simoně krotký jako beránek.

Cyril, Miriam a Vlastimil plánují svatební cestu

Pan Pešek s profesorkou Hejlovou si uvědomují, že na zařizování svatby mají jen šest neděl. To není zrovna moc. Miriam se setkání s Cyrilem raději vyhýbá, ale nakonec k němu s Vlastimilem přeci jen zajde pro rady ohledně svatební cesty za velrybami. Bystrému zraku Miriam neujde, že Cyril po svém zranění rozhodně není v pořádku.

ulice.nova.cz

Zpět