Rekapitulace epizod 1721,1722 (19.4. 2010)

07.05.2010 17:19

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//618290.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Mohlo by se zdát, že rozchod Bedřicha a Lucie bude pro Aničku konečným vítězstvím. Ovšem s tím, že by si Bedřich následně spakoval své věci a domov opustil, Anička nepočítá ani ve snu. Ema se mezitím svěří Fandovi se svou největší obavou. Bude se hrozit toho, že ji rodina vrátí zpátky do dětského domova.

František nakonec pochopí, že on jediný teď může najít z této bezvýchodné situace východisko. Jeho následný čin s Bedřichem opravdu zamává.

Cyrilův kolaps

Lenka se vrátí z návštěvy Jardy nadšená. Sladké tajemství o těhotenství mu ale zatím nesdělí. Pan Pešek s profesorkou Hejlovou se budou krůček po krůčku blížit svému velkému dni. Budoucí nevěstu jen trochu zarazí, že by se co nevidět měla jmenovat Pešková, nikoliv Hejlová. Cyril bude i nadále pokračovat ve svém předstírání, že je v naprostém pořádku. Že je tomu právě naopak, se ukáže poté, co doma zkolabuje. Tím se potvrdí předpověď Miriam, podle níž přemíru štěstí vždy naruší nějaká patálie.

Školní mračna nad Matějem

Matěj si teď užívá pohodových dní. Problémy s Boriskem i penězi se urovnaly, s Libuškou jim to klape jedna báseň. Jediným mráčkem na nebi bude oblast školních povinností. Sám moc dobře ví, že zde rozhodně nejede na plný plyn. Bohužel si toho všimnou i jiní.

ulice.nova.cz

Zpět