Rekapitulace epizod 1723,1724 (20.4. 2010)

07.05.2010 17:22

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//619115.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Olda si konečně vydechne, když Márovi prodá svůj podíl v Coolně. Hodně ho překvapí, že Ben udělal to samé. Dnes zažije další ránu hlavně Jitka. Pošťačka jí doručí obálku s modrým pruhem. Jitce okamžitě dojde, že to znamená jediné – Kukačkovu žalobu. Vladimír totiž nikdy nevyhrožuje naplano.

Z Moniky se definitivně stane podnikatelka zaměřená na hudební kluby. Marně ovšem bude přemýšlet, kde a hlavně do kdy si Ben bude rovnat věci v hlavě.

Vlastimilova žárlivost

Pan Pešek bude hodně těžce snášet stále nezpřetrhaná pouta mezi Miriam a Cyrilem. I když přizná, že má Cyrila rád, tohle už dál trpět nechce. Nejdřív ho zarazí fotka Miriam u Cyrila v bytě, pak ho nemile překvapí, když se sama Miriam v nemocnici představí jako Hejlova manželka. Cyrila zachrání z nejhoršího náročná operace. Ani jeho ošetřující lékař si ale netroufne odhadnout, co s ním bude dál. Samotný Cyril teď bude mít dostatek času na přemýšlení o životě. Dojde k závěru, že na vše vlastně zůstal naprosto sám.

Matěj dojede na své absence ve škole

V domácnosti Matěje a Libušky je nyní vše zalito sluncem. Bleskem z čistého nebe se pro Matěje stane pohovor s profesorkou Hejlovou. Jeho třídní ho seznámí s rozhodnutím školy prověřit kvůli častým absencím jeho znalosti soubornou zkouškou.

ulice.nova.cz

Zpět