Rekapitulace epizod 1725,1726 (21.4. 2010)

07.05.2010 17:24

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//619588.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Moniku bude dál ničit neurovnaný vztah s Benem, i když se jí Jitka pokusí vlít trochu optimismu do žil. Sama bude ale díky hrozícímu soudu zoufalá. S obnovenými problémy s Kukačkou se svěří jen Elen, aby rodinu uchránila od dalšího pekla.

Kukačka se navíc vynoří pokaždé, když to všichni nejméně čekají. Nejdříve o svém návratu na scénu zpraví Nyklovou. Jitce dojde, že jestliže nepřistoupí na Vladimírovy návrhy, zničí ji i její rodinu. Rozhodne se proto situaci řešit.

Jordánovi: nepovedená oslava

Přestože si Matěj posype hlavu popelem, souborná zkouška ho nemine, a to hned z několika předmětů. Když s touto novinkou seznámí rodiče, bude mít možnost poprvé vidět svého otce rozpáleného do běla. Z tátova zklamání bude Matěj upřímně nešťastný

Nyklovou pronásledují nebožtíci

Nyklová bude stále rozdýchávat výsledky své pátrací akce v lázních. V noci ji ve snech navštěvují bývalí manželé, přičemž tyto schůzky patří spíše do kategorie těch děsivých. Nebožtíci ji dokonce pronásledují i na hřbitově. Díky Kateřině Nyklová pochopí, že jí tím něco vzkazují. Aby zjistila co, zajde si pro odpověď na místo jejich posledního odpočinku.

ulice.nova.cz

Zpět