Rekapitulace epizod 1727,1728 (22.4. 2010)

07.05.2010 17:37

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//620000.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

V posledních minutách před setkáním se svým úhlavním nepřítelem Kukačkou bude Jitka ztrácet odvahu. Schůzka pro ni bude znamenat návrat do nepříjemné minulosti. Do situace zasvětí pouze Ingrid. Tu hned rozčílí Jitčina neopatrnost. Jitce se tím ale naskytne možnost, jak Kukačku udržet z dosahu své rodiny.

Jitka sama ovšem bude muset přinést značnou oběť v podobě občasných schůzek u kávy. Jenže už vzápětí pozná, že dohody s Kukačkou jsou pouhými hrady z písku.

Bára řeší Matějův průšvih ve škole

Takový klid u Báry po Matějově průšvihu ve škole nikdo nečekal. Báře ale rychle dojde, že syn potřebuje teď především jejich pomoc, nikoliv kázání. Začne hledat všechny možnosti, jak Matěji trochu ulehčit jeho úděl. Lenka jí však vysvětlí, že teď už je v tom Matěj opravdu sám. Záleží jen na něm, nakolik zabere, aby souhrnné zkoušky zvládl.

Nyklová bojuje se záhrobím

Nyklová se na hřbitově žádného vzkazu od Stárka ani Nykla nedočká. Ti dva ji budou dál trápit v ošklivých snech. Na to, kde je zakopán pes, přijde až po dalším rozhovoru s Kateřinou. Díky ní nabude přesvědčení, že Nykl se necítí ve společnosti druhého manžela dobře. A jelikož si Nyklová věci dlouho nerozmýšlí, bude chtít hned zjednat nápravu. Stárka okamžitě přestěhuje jinam. Jenže když svůj čin domyslí a pokusí se zachránit, co se dá, bude už pozdě. 

ulice.nova.cz

Zpět