Rekapitulace epizod 1729,1730 (23.4. 2010)

07.05.2010 17:41

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//620330.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Nyklovou bude trápit zmizení Stárkovy urny. Tohle opravdu nechtěla. Naštěstí má hrobník Kaplan přehled o dění na hřbitově, a tak Stárkův popel zase vrátí majitelce.

Když dají Nyklová a Růža hlavy dohromady, zrodí se myšlenka, že by měl po smrti každý odpočívat tam, kde mu bylo dobře. Oběma bude také jasné, že Stárkovi se velice líbilo u jeho přítelkyň. Nyklová proto ihned zkontaktuje Helenku, aby ji poprosila o jistou laskavost.

Kukačka porušuje dohody

Jitka začíná tušit, že Kukačka se opět chopil příležitosti a jen tak jí pokoj nedá. Pokusí se mu tedy rázně připomenout dohodnuté podmínky. Potom už bude jen pevně doufat, že tuto hranici Vladimír nepřekročí. Jitčinou důvěrnicí se stane Ingrid. A právě ta ji bude důrazně varovat. Nad Kukačkou nebude mít kontrolu nikdo nikdy. Jitce ale pro tuto chvíli postačí, že veškeré hrůzy nasměrovala mimo své nejbližší.

Ondřejovo překvapení

Při náročné práci je velice příjemné odreagovat se a udělat si pauzu, obzvlášť když za vámi přijde nečekaně milá osoba. A tak si Bára užije Ondrovu návštěvu Prahy, přestože jí za žádnou cenu nebude chtít říct její pravý důvod. Jakmile Ondra přestane Báru trápit zapíráním a odhalí jí své pražské pracovní i soukromé plány, začne se před ní rýsovat vidina jejich společného života.

ulice.nova.cz

Zpět