Rekapitulace epizod 1731,1732 (26.4. 2010)

07.05.2010 17:43

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//620798.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ondřeje Krause čekala důležitá schůzka, na níž se měl dozvědět, zda jeho bydlištěm zůstane Brno, nebo jestli si může začít balit kufry. Ovšem hned zrána zažil dost překvapivé setkání v Bářině bytě.

Cestou z Bářiny koupelny Ondřej narazil na Tomáše, jenž si s chutí dával jeho snídani. Takový způsob seznámení si asi nepředstavoval ani jeden z nich. A vlastně ani Bára. Aby se podobný trapas už neopakoval, Tomáš raději exmanželce vrátil klíče od bytu.

Frantovo a Emino překvapení

Přestože by si Anička moc přála, aby u nich doma bylo všechno jako dřív, nemohla se teď na Bedřicha ani podívat. Dobrou náladu, natož lásku k manželovi, si přičarovat prostě neuměla, i když má na současném stavu věcí také svůj podíl viny. Malé děti naštěstí dokážou i velké činy. Franta s Emou rodiče překvapili jedním z nich. Zaplatili jim usmiřovací večeři u Henryho. Jenže ani to bariéry mezi Aničkou a Bedřichem neprolomilo.

Jitčin tajný boj

Čím víc se Jitka snažila tajit před rodinou, že s Kukačkou vede soukromou válku, tím víc ji situace dusila a ničila. S Kukačkou si sama sjednala schůzku, aby předešla tomu, že on by opět kontaktoval ji. Ovšem jejich setkání bylo pro Jitku náročnější, než čekala. Když se navíc od Elen dozvěděla, že se státní zástupce odvolal, a čeká ji tudíž další soud, pochopila zbytečnost svého počínání. Došlo jí, že schůzky s Kukačkou nikam nepovedou. V hlavě se jí začaly honit nejhorší možné varianty její budoucnosti. Ke své hrůze si Jitka uvědomila, že všechno začíná od začátku. A Kukačka z toho opět může vyjít vítězně.

ulice.nova.cz

Zpět