Rekapitulace epizod 1733,1734 (27.4. 2010)

07.05.2010 17:48

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//621713.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Jitce začalo předstírané zakopání válečné sekery s Kukačkou přerůstat přes hlavu. Její proměny a zhoršujícího se psychického stavu si dobře všiml už i Olda. Pravou příčinu ovšem neuhodl.

Nic netušící Olda manželce navrhl, aby znovu zašla za psycholožkou. Pro vystresovanou Jitku byla Oldova rada poslední kapkou. Rozhodla se, že s Kukačkou okamžitě skončí. Jenže když se odhodlala k činu, Kukačka znovu předvedl, čeho všeho je schopen. Jitce opět dokázal, že je vždy o krok napřed. Začal ji vydírat fotkami jich dvou pořízenými během jejich včerejší schůzky. Jenže ani to už Jitku od jejího rozhodnutí neodradilo. O to větší pak bylo její překvapení, když se Vladimír vypravil za ní do práce. Při škemrání o další schůzku se totiž přiznal ke všemu, co jí kdy provedl, aby se omluvil.

Ondřejovy dobré zprávy

Bára si začala pomalu zvykat na Ondrovy milé přepadovky. Tentokrát jí Ondřej kromě snídaně přinesl skvělou zprávu o svém novém pražském zaměstnání. Vzápětí ale přinesl zprávu méně radostnou. Jeho matka skončila v nemocnici s akutním záchvatem žlučníku. A to znamená, že jeho holky zůstaly doma samy. Zkušená Bára ale Ondřeje přesvědčila, že není třeba panikařit a okamžitě se vydávat na cestu do Brna. Míša s Janou už jsou dost velké na to, aby to tam zvládly samy.

Anička v pasti vlastních citů

Jsou situace, kdy se bez odpuštění člověk prostě nepohne z místa. Podle Zuzany byla Anička přesně v tomhle bodě. Ale Anička teď k Bedřichovi nedokáže pociťovat nic víc než nenávist. A neumí to překonat ani kvůli dětem. Přestože Lucie Bedřicha ujistila, že je mezi nimi definitivní konec, hroutícímu se manželství Liškových to příliš nepomohlo. Bedřich se rozhodl dodělat zakázku pro ni, protože potřebují peníze. S tím ovšem nesouhlasila Anička, jež manželovi udělala další velkou žárlivou scénu.

ulice.nova.cz

Zpět