Rekapitulace epizod 1735,1736 (28.4. 2010)

07.05.2010 17:51

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//622462.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Bedřich si jasně uvědomoval, že teď nemohou být s Aničkou v jednom bytě. Našel si proto přechodný azyl opět v dílně. Jeho sbalenou tašku náhodou zahlédl také Franta, se kterým to dost otřáslo.

Franta se svěřil s děním doma mámě a požádal ji, aby si ho nechala u sebe i s Emou. Zaskočená Zuzana se pokusila promluvit do duše Bedřichovi i Aničce. Ráda by děti ušetřila dalších nepříjemností, jež vyplývají z jejich nelehké rodinné situace. I přes Zuzaninu intervenci ale Bedřich z domova odešel. Anička tak prozatím zůstala s dětmi sama.

Cyrilovo propuštění z nemocnice

Vlastimil s Miriam by v klidu plánovali svatbu, kdyby nenastal den propuštění Cyrila z nemocnice domů. Miriam se trochu dotklo, že dřív než ona o tom věděla Lenka. Synova partnerka jí je ale natolik blízká, že ji dokonce požádala, aby jí šla v její velký den za svědka. Cyril byl opět ve staré formě. Pan Pešek nelibě nesl, že se chtěl sejít pouze s Miriam, aby jí poděkoval za péči během jeho pobytu v nemocnici.

Poprask u Jordánových, příjezd Jany a Míši

Ondřej hořce litoval, že dcery nechal v Brně samotné. Holky totiž hned využily příležitosti a uspořádaly mejdan, po kterém jaksi nestihly ani zajít do školy. Po tomto kousku je Ondřej chtěl mít pro jistotu pod dohledem. Nařídil jim, aby prvním autobusem dorazily za ním do Prahy. Zde se předvedly Báře v plné parádě. Jana s kocovinou, Míša s potkanem. Ten se k Bářině velké radosti rozhodl neztrácet čas v přepravce a raději prozkoumat její byt. Po vzoru svého jmenovce nebyl po útěku k nalezení.

ulice.nova.cz

Zpět