Rekapitulace epizod 1739,1740 (30.4. 2010)

07.05.2010 17:56

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//622830.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Vlastimila stále štvalo, jak obdivně Miriam mluví o Cyrilovi. Když se ráno zmínil o jeho odjezdu, Mirim tím okamžitě rozjitřil její rány. Poslední, s kým se Cyril před svým odletem sešel, byla Lenka.

Také Lenku zarazil Cyrilův rychlý odlet do Amsterodamu i vysvětlení, proč tak rázně za sebou pálí všechny mosty. Přesto mu slíbila, že o ni jako část své rodiny určitě nepřijde. Když Miriam uslyšela od Puklické, jak zamilovaně vypadá, rozhodla se s exmanželem ještě setkat. Bohužel pozdě. Celá zničená se pak svěřila Lence se svými pocity z opětovného Cyrilova zmizení. Připadalo jí, jako by se opakovala minulost a jejich chyby, které tehdy oba dva udělali. Lenka jí raději připomněla Vlastu, který jí nikdy nikam neutekl.

Nemocná Simona to nandala Kreuzerovi

Renata si už zvykla na Simoninu umanutost. Nepřekvapilo ji proto, že kolegyně přišla do práce v ještě horším zdravotním stavu než včera. A jen nevěřícně zakroutila hlavou, když se dozvěděla, že Simča dnes opět vyrazí i za panem profesorem. Zato Ingrid byla nekompromisní. Roznášení virů v kadeřnictví nehodlala trpět nikomu. Simona musela nedobrovolně odejít domů kurýrovat se. Návštěvu starého pána ovšem nevzdala. Jenže ten její snahu neocenil. Právě naopak. Na oplátku si od zničené Simči vyslechl, jaký je starý morous a protiva. Něco takového si k němu ale ještě nikdy nikdo nedovolil. Do hádky těch dvou naštěstí přišel Jiří. Pan profesor byl najednou zase jako milius. Jiřího dokonce požádal, aby nemocnou Simču odvezl domů autem.

Matějovy pilné přípravy

Maturanti ze třídy Terezy a Matěje Jordánových si lámali hlavy, jakými vtipnými nápady by za týden zpestřili poslední zvonění. Všichni sázeli na kreativitu Matěje. Ten je ovšem zklamal. Měl plnou hlavu učení na souhrnné zkoušky, a tak z ní už nic víc nevydoloval. Náladu mu trochu zvedl Vojta královskou nabídkou. O víkendu za něj s Terezou napíšou seminárky, aby dohnal matiku a češtinu. Jenže ani s jejich pomocí neměl Matěj stále vyhráno.

ulice.nova.cz

Zpět