Rekapitulace epizod 1765,1766 (19.5. 2010)

21.06.2010 16:02

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2010//629624.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Olda bude mít ráno plnou hlavu prima chlápka ze včerejška. Rodině povypráví, že ho co nevidět čeká již čtvrtý sňatek.

Nervozita z očekávání příchodu nastávajícího zetě se změní ve zděšení, když Olda v dceřině vyvoleném pozná právě notorického ženicha Jana ze včerejšího hospodského dýchánku.

Tereza: nervy z maturity i Vojty

Podle They Vojta rychleji jedná, než myslí. Konflikt mezi Terezou a Vojtou jí proto zatím nebude připadat tak tragický. Tereza ale ve Vojtovi na chvíli uviděla arogantního Štěpána. A byla by velmi nerada, kdyby se historie znovu opakovala. Vojta si svůj vztek částečně vybije prací s Matějem ve skladu. Dokonce uzná, že to holky asi myslely dobře. Den před maturitou se nikdo necítí nejlépe. Gábinu s Terezou ještě dorazí zpráva, že komise právě vyhodila Kristýnu ze zkoušky z dějepisu. Tereza si těsně před maturitou nebude chtít zatěžovat hlavu navíc ještě filozofováním o hodnotě čerstvého vztahu s Vojtou. Večer se proto s povděkem svěří do bratrovy péče.

 

Lumír rozjíždí byznys s pozemky

Světlana převzala po Richardovi provoz. V nové roli v pekařství se rychle zabydlí. Celé osazenstvo výrobny záhy pozná, že nová šéfová je oproti Nyklové jako nebe a dudy. Všichni se tak budou těšit z lepších nadcházejících časů. Lumír reaguje na vidinu peněz mimořádně promptně. Bleskurychle si proto dohodne velmi výhodnou koupi pozemků, jejichž cena se v budoucnu zcela jistě zhodnotí. Celá transakce ale bude mít jeden malý háček. Matka mu napřed bude muset slíbené peníze předat.

ulice.nova.cz

Zpět