Rekapitulace epizod 1771,1772 (24.5. 2010)

21.06.2010 16:25

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2010//631983.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pro Jitku dnes začal rozhodující boj s Kukačkou. S vypětím všech sil ráno rodinu udržovala ve zdání, že se nic zvláštního neděje. Později se ale vydala dobrovolně do jámy lvové.
Jitka odjela s Kukačkou na místo, kde se jí připomněly všechny hrozné události, které před časem zažila. Na chatu, kde byla před rokem vězněna. Přestože vše zpočátku probíhalo přesně podle jejího plánu a nic nenasvědčovalo tomu, že by se na chatě odehrálo další drama, už záhy začalo jít Jitce o život. Kukačka totiž náhodou objevil její zapnutý diktafon.
Boj o Jitku

Olda si Jitčina změněného chování nevšiml mimo jiné také proto, že v centru jeho pozornosti byla snaha zabránit Lídině svatbě. Jan mu stále nepřipadal jako vhodný partner jeho starší dcery. Proto ho požádal o schůzku, na níž mu své stanovisko k jeho sňatku s Lídou rázně objasnil. Jejich debatu ale přerušila právě Lída, která jako první zjistila, jakou riskantní hru máma rozehrála. Všem v tu chvíli došlo, kde Jitka je, co tam provádí a co jí hrozí. Celá rodina okamžitě spojila síly, aby se pokusila Jitku vytrhnout z Kukačkových spárů. Na chatu se vypravil Olda s Janem, holky čekaly na jejich zprávy. Ty byly bohužel velmi špatné. Na chatě se strhla bitka, během níž Kukačka bodnul Jitku do břicha. Než se ho podařilo zneškodnit a sehnat pomoc, přišla Jitka o hodně krve. Farští se tak začali strachovat o její život.

Vlastimil chce Miriam zpět

Vlastimil tušil, že jeho naděje na vzkříšení vztahu s Miriam pomalu mizí v dáli. Přesto se nevzdával. Pokusil se ji znovu přesvědčit, že oni dva přece patří k sobě. I když má Miriam Vlastimila opravdu ráda a ví, že právě on ji vrátil zpět do života, nemohla svým citům poručit ani dnes. Návštěva Miriam u pana Peška tak nedopadla podle jeho očekávání. Ještě větší bariéru mezi nimi pak postavila jeho návštěva u Miriam, během níž se Vlastimil nepěkně otřel o nepřítomného Cyrila.

ulice.nova.cz

 

Zpět