Rekapitulace epizod 1773,1774 (25.5. 2010)

21.06.2010 16:31

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2010//632299.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Přes všechnu svoji snahu nemohl Olda pochopit, proč Jitka za jeho zády zinscenovala tak strašně nerozumnou a nebezpečnou hru. Nejvíc ho užíralo vědomí, že s ní byl každý den a ničeho si nevšiml.

Těžce zraněnou Jitku lékaři i nadále udržovali v umělém spánku. Rodina tak získala čas na vzpamatování ze šoku, který v pondělí zažila, a vyrovnání se s Jitčiným riskantním činem. Jediný, kdo ji dokázal alespoň trochu pochopit byla Lída, která si s ní peklem na chatě vloni prošla. Oldovi se snažil pomoci zejména Jan, jenž jako zkušený psycholog velmi dobře tuší, co se v něm nyní odehrává.

Vlastimil se nevzdává

I když se profesorka Puklická všemožně snažila, aby pana Peška udržela nad vodou, život bez Miriam pro něj postrádal smysl. Navíc mu nikdo nevymluvil, že za všechno nemůže Cyril, jenž podle něj popletl Miriam hlavu. Vlastimil se proro snažil získat možnost Miriam vysvětlit, že Cyril nebude vzorným partnerem ani napodruhé. Paradoxně postavily všechny jeho zoufalé pokusy mezi něj a Miriam ještě vyšší zeď, než jaká mezi nimi byla doposud. Jedno je tak jisté. Miriam se už k panu Peškovi jako jeho partnerka nevrátí.

Matěj se užírá žárlivostí

Matěj zjistil, že škola měla přeci jen jednu výhodu. Nechodil z ní tak zničený. Příliš klidu si teď neužil ani po pracovní době. Po příjezdu Eliáše se musel smířit s tím, že Libuška a Borisek nyní stráví hodně času v jeho přítomnosti. Matěj se jen těžko bránil žárlivosti. Zato Eliáš si společné chvilky se svou rodinkou pořádně užívá.

Borisův návrat: hádka s Kateřinou

Z cest se po dlouhé době vrátil Boris. Téměř současně se stihl radovat se setkání s rodinou i pohádat s Kateřinou. Tu totiž takový život, kdy jen čeká na svého muže, ani trochu netěší. Daleko raději by byla s ním jako kdysi. To by chtěl ostatně i Boris. Proto se ho také Kateřinina slova tak dotkla.

ulice.nova.cz

Zpět