Rekapitulace epizod 1783,1784 (1.6. 2010)

21.06.2010 16:48

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

 

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2010//634837.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Člověk si má dopřát, když něco opravdu chce. Podle těchto moudrých slov se Růža s Nyklovou ujistily, že zakoupit masážní vesty byla opravdu skvělá investice. Zcela jiného názoru byl ale Lumír.

Jakmile se Lumír dozvěděl nehoráznou cenu, za jakou máti zázračný model masážní vesty zakoupila, začal doslova běsnit. Vidina utraceného dědictví za podobné nesmysly ho notně vyplašila. Matce s přímostí sobě vlastní vysvětlil, jak on vidí její skvělý nákup. Jenže Nyklová si nenechá diktovat ani od syna, kam její majetek poputuje. Jako bleskovou protiakci Lumírovi předvedla, že ona si může koupit vše, na co si jen vzpomene. A tak se u něj v kanceláři zjevila po pár hodinách v novém drahém kožichu a kožešinové čepici. Šokovaný Lumír si vztek zanedlouho vybil na Světlaně, která by podle něj měla matku hlídat. Jenže z honosného nákupu neměla radost ani samotná Nyklová. Tížil ji spor se synem. Když navíc dostala dvě stě dvacet od probíjející vesty, nastoupily u ní deprese. Naštěstí netrvaly příliš dlouho, protože Lumír se jí přišel večer omluvit.

Emin pohovor se sociální pracovnicí

Ema měla ze setkání se sociální pracovnicí vyloženě hrůzu. Nemohla zapomenout na to, že už jednou takové pohovory znamenaly její stěhování do dětského domova. Když se s ní paní Houdková pokusila promluvit, téměř nekomunikovala. Závěr sociální pracovnice byl jasný. Emu trápí především strach ze ztráty tatínka. Bedřich si ale city k Lucii zakázat nedokázal. Táhlo ho to k ní stále stejně jako před pár týdny. A ani Lucie na tom nebyla lépe. Bedřichovi naštěstí na dětech opravdu záleží, a tak i dnes trávil celé odpoledne i večer s nimi. Aničce konečně svitla naděje, že by se jejich rodina přece jen dala zachránit.

Terezina mise

Tereza si po maturitě od učení zatím neodpočinula. S Gábinou si dnes dodávaly odvahy na zítřejší přijímací zkoušky na vysokou školu. A také vyřešily hlídání malého Šimonka po dobu písemek. Nadšená Bára ráda souhlasila, že si zítra zahraje na chůvu. Pořád ovšem myslela na Matěje. Chtěla by ho ujistit, že u nich má dveře vždy otevřené, i když se co nevidět přistěhuje Ondřej s holkami. Tereza se proto pokusila rodinné vztahy urovnat. Podařilo se jí Matěje přesvědčit, aby se i on zúčastnil zítřejší plánované rodinné večeře na oslavu její maturity.

ulice.nova.cz

Zpět