Rekapitulace epizod 1791,1792 (7.6. 2010)

21.06.2010 17:00

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2010//636955.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

S panem Peškem to jde po odchodu Miriam od deseti k pěti. Všichni si o něj dělají starosti. On jim to ovšem oplácí jen protivnou náladou a urážkami. Dnes jich musela pár překousnout opět Boženka, která přišla Vlastimilovi pomoci se zbavováním se vzpomínek.

Pan Pešek se nakonec přeci jen rozhodl odstěhovat zbytek věcí po Miriam. Boženka ale nabyla přesvědčení, že se Vlastimil potýká s depresí. Vše nasvědčovalo tomu, že dokonce myslí na nejhorší. Pro jeho záchranu nasadila profesorka Puklická všechny síly. Jako posilu povolala i nezdolnou Nyklovou. Ta se opravdu snažila, vždyť šlo o Peškův život. A také o vteřiny. Bedřicha spolu s paní profesorkou přesvědčily, aby jim násilím otevřel dveře od Vlastimilova bytu. Když ho tam nenašly, pádily na místo, kde pan Pešek rád rybaří. Tam ho skutečně objevily, dle nich v situaci, kdy se už chystal skončit se život. Vlastimilovo vysvětlení ale bylo daleko prozaičtější. Kupodivu svým zachránkyním ani moc nenadával. Naopak je spolu s Lenkou pozval na panáka za jejich snahu.

Světlana a Lumír: vzpomínky na minulost

Samolibý Lumír nevynechá žádnou příležitost ke svému zviditelnění. Když mu zavolal redaktor Sešupu ohledně loňských tragických událostí kolem herny, Lumír ochotně předložil srdceryvný příběh o svém boji s gaunery z ruské mafie. Právě v den, kdy se po dlouhé době náhodou potkala Světlana s Ingrid. Ta dala bývalé kamarádce jasně najevo, že její nenávist nezná hranic. V tomhle případě čas rány zřejmě nikdy nezahojí. A právě toho se začíná Světlana obávat.

Překvapení pro Borise

Libuška byla ve svém živlu. Turné ve Francii vypadalo velice nadějně. Ale čím větší bylo Libuščino nadšení, tím byl Matěj skleslejší. Nejen, že mu dlouhodobě pije krev Eliáš, jemuž nevěří ani nos mezi očima. Navíc se dozvěděl novinku, která mu radost rozhodně neudělala. Boris začal plánovat, že by i s rodinou přesídlil do Francie. Než ale stačil doma něco říct, rodina mu vyrazila dech svým překvapením. Všechno je zařízené, v létě mohou vyrazit na turné po Francii. Zaskočený Boris se okamžitě nechal strhnout rodinným nadšením. Jediná věc, která mu trochu kalila radost, byla obava ze ztráty zaměstnání. Dva měsíce volna mu přes léto určitě nedají.

ulice.nova.cz

Zpět