Rekapitulace epizod 1795,1796 (9.6. 2010)

21.06.2010 17:03

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2010//638120.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ingrid nikomu nehodlá dovolit, aby špinil Vasilovu památku. Lumírův článek tak rozpoutal její bouřlivou reakci. Ingrid si slíbila, že toho hada zašlápne, i kdyby měla položit život. Použila při tom Lumírovy zbraně.

Redaktorovi Sešupu nastínila svoji verzi propíraného příběhu. Jako bonus přidala pár podrobností o tom, kterak se Lumír dostal na radnici. Lumír zatím nic netušil. V klidu začal rozjíždět hru na dvě strany. Dohodl se jak s Mastným a starostou, tak i s opozicí. A radostně si mnul ruce nejen při vidině starostovského křesla, ale i tučného konta. Světlana ovšem jeho nadšení nesdílela.

Hančina výhra

Školu čekají v příštím roce nemalé změny. Nejenže Lenka plánuje namísto ředitelování vozit kočárek. Náhrada bude muset přijít i za profesorku Hejlovou a školníka Peška. Do třetice Hanka zjistila, že vyhrála stáž ve Skotsku. Lence to zatím ještě neřekla, ale vypadá to, že se profesorský sbor bude muset obejít i bez ní. Pavel se dokonce nabídl, že některé hodiny vezme za ni, aby mohla v klidu odjet.

Libuška a Thea řeší Francii

Borisův plán vyměnit Prahu za Francii nenadchl žádného člena rodiny. Libuška ví, co by to znamenalo pro její vztah s Matějem. Konec. Thea už nyní odmítla představu zpřetrhání kořínků, které se jí zde podařilo zapustit. Zatímco Libuška byla stále na vážkách, její sestra už měla jasno. A jasno měl také Matěj, za kterým se Boris osobně vyparavil do skladu, aby ho ujistil, že patří do rodiny. Matěj ovšem jeho nabídku odmítl.

Simonin azyl

Jiří už opravdu nevěděl, jak vyplnit čas, který má teoreticky trávit v práci. S povděkem přijal Simoninu nabídku azylu v jejím bytě. Simona krůček po krůčku odhalovala, že za drsnou slupkou profesora Kreuzera se skrývá někdo, kdo by mohl mít pro synovy trable pochopení. Samotnou ji překvapilo, jak je profesor špatný z toho, co se nyní doma děje. Ovšem Jiřího se jí o tom zatím přesvědčit nepodařilo. Situaci navíc vyostřila nečekaná profesorova návštěvy u Simony. Náhodou se totiž dozvěděl, že syn dal výpověď. Když zjistil, že Jiří má stále vypnutý mobil, začal si o něj dělat velké obavy. Shledání u Simony ale skončilo dalším nedorozuměním.

ulice.nova.cz

Zpět