Rekapitulace epizod 1797,1798 (10.6. 2010)

21.06.2010 17:05

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2010//638413.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Jiří si vyčítal, že Simonu zatěžuje rodinným martýriem. Simona ale tohle neřešila. Našla v Jiřím i v jeho otci přátele. Celou jejich roztržku proto prožívala s nimi. Měla pochopení jak pro Jiřího, tak pro jeho nerudného otce.

Simona by mileráda pomohla Jiřímu a jeho otci s napravením pochroumaného vztahu. A také se do toho hned nenápadně pustila. Profesoru Kreuzerovi se podařilo Simonu naprosto překvapit, když jí namísto čtení upřímně vyprávěl o své rodině. Přesvědčil ji, že svého syna opravdu velmi dobře zná. Dokonce ví i o jeho tajemství. Simona se navečer snažila naznačit Jiřímu, že ze svého otce nemusí mít takové obavy. Jiří byl ale už rozhodnutý čelit jeho artilérii, ať to dopadne, jak to dopadne. Simona si večer nad lahví kvalitního vína od Jiřího a ve společnosti Renaty uvědomila, jak ohromné štěstí má, že má kolem sebe takové skvělé lidi.

Lumírovy horké chvilky

Lumír dnes zažil pár pěkně nepříjemných chvilek. Starostu a Mastného článek Ingrid pěkně nadzvedl ze židlí. A hned se do Lumíra také pustili. Kvůli němu nehodlají před volbami nic riskovat. Pokud se chce zachránit, musí situaci s Ingrid vyřešit sám. Lumír se vydal za Ingrid okamžitě. Ovšem jejich setkání mělo k mírové dohodě hodně daleko. Ani jeden ze své pozice neustoupil. Válka tedy byla vyhlášena otevřeně. Jelikož je Ondřej novopečeným pražským novinářem, ani jemu tato kauza neušla. Okamžitě zavětřil, že by v Lumírově případě mohlo jít o něco hodně velkého.

Boj o Libušku

Matěj s napětím očekával verdikt Libušky ohledně Francie. Když si Boris svolal všechny Nekonečné včetně Eliáše a Matěje, aby mu sdělili svůj názor na stěhování, vůbec ho v tu chvíli nenapadlo, že někdo z nich, samozřejmě kromě Matěje, přijde s odmítnutím. Proto bral jako obrovskou rodinnou zradu, když se proti stěhování ozvala nejprve Thea a vzápětí za ní i Libuška. Nedokázal vůbec pochopit, že někdo se prostě do Francie stěhovat nechce. A začal pořádně zuřit. Poslední kapkou pro něj byla reakce Kateřiny a otce, kteří rozhodnutí holek přijali takřka bez mrknutí oka. Naštvaný vystřelil z bytu neznámo kam, aby se uklidnil. Hořkou pilulku musel spolknout také Eliáš, jehož Libuščino rozhodnutí nepříjemně zaskočilo.

ulice.nova.cz

Zpět