Rekapitulace epizod 1801,1802 (14.6. 2010)

21.06.2010 17:08

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2010//639114.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Lumír se opět cítil jako veledůležitá osoba. Stačil zájem seriózního novináře a už viděl stoupat svou kariéru do závratných výšin. Však měl také jasný plán. Na samém vrcholu svrhnout do hlubin všechny, díky nimž se tam dostane.

Při realizaci svých plánů se Lumír postaral o několik perných chvilek zejména starostovi a Mastnému. Ti mu museli pustit část ze svých nekalých zisků, aby ho umlčeli. Ale na Lumíra měla spadeno především Ingrid. Rozhodla se tohoto hada zašlápnout, ať to stojí, co to stojí. A vyhlédla si i velmi mocného spojence. Nejbližší spolupracovníky Vasila. Ty její nabídka překvapila, ovšem sami nic rozhodnout nemohli. Náhoda tomu chtěla, že se se starými známými setkala také Světlana. V té by se v tu chvíli krve nedořezal. Hned si také začala dělat starost o Lumíra.

Henry v učení u pana Peška

S panem Peškem se situace příliš nelepšila. Dokonce odmítl i jakékoliv rozloučení ve škole. Zato si vzpomněl na své rybaření. Jako mimořádného učedníka přijal Henryho. Když uznal, že je připravený, naplánoval s ním první výpravu za rybami hned na další den. V tu chvíli neměl ani potuchy, že Nyklová se rozhodla vytáhnout ho z jeho splínu právě na rybách. Svůj úmysl prozradila profesorce Puklické, která Henryho okamžitě varovala. Oběma bylo jasné, že samozvanou spasitelku pana Peška musí za každou cenu zastavit, jinak bude na světě další malér.

Bedřich a Lucie: osudová přitažlivost

Přestože se Bedřich s Lucií opravdu snažili svůj vztah nechat u ledu, dlouho jim to nevydrželo. Tentokrát se už nechtěli spokojit s občasnými tajnými schůzkami. Láska je mocná čarodějka. Bedřicha už nezastavilo nic, ani rozpadající se rodina. A tak mu po dnešním obnovení vztahu s Lucií zbývá jen jediné. Říci o svých plánech Aničce a dětem.

ulice.nova.cz

Zpět