Rekapitulace epizod 1807,1808 (17.6. 2010)

21.06.2010 17:16

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2010//640762.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Jana byla z Prahy a bydlení u Jordánových nadšená. Zato Míšu nastalé změny pořádně otrávily. Otázkou bylo, co bude náročnější pro Báru s Terezou. Ondřejovy holky si totiž se zabydlováním nebo úklidem nemínily příliš lámat hlavu.

Tereze došlo, že přichází nejen o svůj pokoj, ale také o volný byt, v němž se mohla o prázdninách nerušeně věnovat Vojtovi. Přesto projevila dobrou vůli a vzala Janu do Coolny. Ta se jí ovšem odvděčila zmizením hodným Davida Copperfielda. Oběma tím zadělala na dost velký průšvih, protože se díky tomu nestihly vrátit domů včas. Janin temperament i chaos, který teď u Jordánových panuje, dost pobavily Matěje, jenž spolu s Vojtou a Márou pomáhal Tereze nezdárnou Ondřejovu dceru najít.

Oldovy tajnosti

Monika musela tátovi přiznat, že mámě nechtěně prozradila jeho schůzku s Elen. To Oldu sice rozzlobilo, ale ze svého plánu neustoupil. Před Jitkou chtěl soud s Kukačkou utajit. Proti jeho rozhodnutí se ostře postavila Lída. Dilema za ně vyřešil bulvární novinář ze Sešupu, jenž měl rodinu ve svém hledáčku. Jitka se o soudu dozvěděla právě od něj. Kupodivu pak neodmítla ani rozhovor o událostech, které ji málem stály život. Novináři se také svěřila, že by pro ni bylo satisfakcí, kdyby odsouzení Kukačky viděla na vlastní oči. Dokonce kvůli tomu ještě večer zašla za svým ošetřujícím lékařem.

Peklo pro Bedřicha

Bedřich měl těžkou hlavu z dovolené své rodiny na Krétě. Další dva členové výpravy pro něj znamenali velkou finanční zátěž. Lucie se mu snažila i nadále všemožně pomoci. Bylo totiž i v jejím zájmu, aby Anička s dětmi odjela. Když Anička zjistila, že Bedřich chce odejít od rodiny úplně, rozhodla se, že už dětem nebude dál lhát ani brát donekonečna ohledy na nevěrného manžela. Právě naopak. Trvala na tom, aby se Bedřich přestal stylizovat do role udřeného, hodného taťuldy a doma přiznal barvu.

ulice.nova.cz

Zpět