Rodina Nekonečných se rozloučila s Ulicí, sbohem a šátaček

24.06.2010 09:50

Kuba>

Obrázek “https://leto-ulice.wbs.cz/nekonecni.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Po příchodu rozvětvené rodiny Nekonečných do Ulice si diváci dlouhou dobu nemohli na tuto "velkou" rodinu pořádně zvyknout. Někteří si možná ještě teď nezvykli. Jak to vlastně s touto rodinou začalo? Ve čtvrté sezóně někdy v říjnu přišla do Ulice Libuška se svým synem Boriskem. V Ulici si otevřela svoje tetovací studio a pronajala si byt po Farských. V prosinci pak na návštěvu přišla její sestra Thea a už tam zůstala. V lednu se pak ukázali další členové a to maminka Kateřina, tatínek Boris, děda Boris a malá Pepina.

Všichni spolu žili v jednom bytě a málokterý divák měl tuto rodinu v lásce. Snad jen některé členy. Rodinný klam Nekonečných se ale i nadále rozrůstal. V červnu loňského roku přišel další Borisův syn - Max, ten se v Ulici moc dlouho neohřál, v pátá sezóně se objevil další "člen" a to Eliáš - otec malého Boriska. Ti z vás, kteří si na tuto rodinu začali zvykat mají bohužel smůlu, rodina Nekončných, respektive jejich část se včera rozloučila.

Celá rodina odjeli společně na turné do Francie a rozhodli se, že ve Francii zůstanou natrvalo. Ale ne všichni, Thea se chce vrátit, protože zde chce studovat vysokou školu, Libuška se zamilovala do Matěje a nechce ho opustit, s ní se tedy vrací i její syn Borisek. Ve Francii tedy zůstanou velký Boris, Katka a Pepina. Jeslti se do Ulice ještě vrátí je ve hvězdách. Otázkou nyní zůstává, kde Libuška, Borisek a Thea budou bydlet, protože Boris včera u pana Peška zrušil nájemní smlouvu s tím, že byt do konce září opustí.

Jak to tedy budou s touto rodinou dál? Na to si budeme muset počkat až do šesté sezóny, která začíná v září. Pátá sezóna je ve znamení odchodů, opustil nás Stárek, Miriam, Jarda, část rodiny Nekonečných, brzy nás opustí Lenka Drápalová,... Ale zase Ulice přivítala nové členy, jako například rodinu Krausových, Jiřího Kreuzera mladšího i staršího a další. A na nové postavy se můžete těšit i od září, je tradicí, že do každé sezóny nastoupí vždy nové postavy, vyjímkou nebudou ani šestá sezóna.

Zpět