Šéfproducent Ulice Michal Reitler bude dnes online na tn.cz

21.02.2010 16:37

Kuba>

https://img.fdb.cz/galerie/a/a1d41883c8cb9b988579cedcf132548a.jpg

POZOR!! Aktuální zpráva!!!

Seriál Ulice včera bodoval na vyhlášení cen ankety Anno 2009, všechny ostatní seriály a pořady TV Nova nechala Ulice za sebou, zvítězila ve všech kategoriích, ve kterých mohla a brala tak všechny ceny, které šli. Velký úspěch byl nejen pro samotný seriál Ulice, ale také pro herce tohoto seriálu a to Hanu Maciuchovou a Rudolfa Hrušinského, oba vyhráli první místo, každý ve své kategorii. Co na tento skvělý úspěch říká šéfproducent seriálu Ulice? To se můžete zeptat sami.

Dnes večer je totiž připravený online chat přímo s hlavním producentem seriálu Ulice Michalem Reitlerem. Ten bude odpovídat na všechny vaše otázky a je jasné, že otázek bude opravdu hodně, takže na všechny otázky odpovědět nestihne, i tak se pan Reitler určitě bude snažit odpověď na co nejvíce otázek, ptát se můžete na cokoliv co vás zajímá ohledně vítězství v anketě Anno, jak dlouho oslavovali vítězství atd. Ptát se můžete i na samotný seriál, který pokračuje i v jarní sezóně, čeká nás spousta novinek a nových postav, tak se na ně můžete zeptat.

Michal Reitler určitě odpoví i na otázky ohledně Hany Maciuchové, která si v seriálu Ulice dává pauzu. Chcete se i vy zeptat? Tak přijďte dnes večer po Televizních novinách, tedy ve 20 hodin na zpravodajský server TV Nova tn.cz, kde bude online chat probíhat a to celou hodinu, tedy do 21 hodin. Pokud se chcete zeptat již teď, tak můžete, připraven je pro vás formulář, přes který můžete otázky pokládat, formulář najdete zde.

Zpět